Mesajul transmis de MAI pe Facebook după capturarea ucigasului polițistului

Mesajul transmis de MAI pe Facebook după capturarea ucigasului polițistului

Pe pagina de Facebook a Ministerului Afacerilor Interne a fost postat un mesaj, marti dimineata, dupa capturarea lui Ionel Marcel Lepa, barbatul care duminica l-a impuscat mortal pe politistul Cristian Amariei.

"Prinderea lui nu poate sterge durerea imensa provocata de pierderea colegului nostru, Cristian Amariei!", este mesajul transmis pe pagina de Facebook a MAI.

Mesajul este insotit si de o fotografie realizata in momentul in care Ionel Marcel Lepa a fost capturat. In doar cateva minute postarea a devenit viral.

Ucigasul politistului Cristian Amariei din Timis a fost prins, marti dimineata. El se ascundea in casa bunicii unui prieten, locuinta care fusese si luni perchezitionata de politisti, dar atunci barbatul nu a fost gasit. Cand a fost capturat, Lepa era ranit si a fost dus cu ambulanta la spital, insa sub paza politiei.

Politistul Cristian Amariei,43 de ani, de la Postul de Politie Recas, a fost impuscat mortal, duminica, in misiune, de Ionel Marcel Lepa. Politistul avea in dotare un pistol Carpati model 74, iar agresorul a avut un Glock. Potrivit ziare.com, in urma acestui eveniment, sindicalistii din politie s-au plans ca sunt dotati cu echipamente la nivelul anilor 1970 si s-a cerut demisia ministrului Carmen Dan.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Bărbat de 47 de ani, sancționat pentru transport ilegal de persoane!

astăzi, 19:49
45

La data de 27 martie 2024, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au oprit pentru control, pe drumul european E 587, în comuna Frumușica, un autoturism condus de un bărbat, de 47 de ani, d...

Campania antidrog care educă elevii să aleagă înțelept, la Colegiului Economic ”Octav Onicescu” Botoșani (Foto)

astăzi, 19:02
35

În scopul prevenirii consumului de droguri în rândul populației de vârstă școlară, în perioada decembrie 2023 – iunie 2024, Inspectoratul de Poliție Județean ...

Vești bune de la premierul României: supermarketurile nu vor fi închise în week-end!

astăzi, 18:22
38

Premierul Marcel Ciolacu a anunțat, joi, la începutul ședinței de guvern, că magazinele nu vor fi închise în weekend, subliniind că, „din toate semnalele primite din r&aci...