Locotenentul temutului botoșănean Clămparu, preluat sub pază extremă de Poliția Română pe Aeroportul Otopeni!

Locotenentul temutului botoșănean Clămparu, preluat sub pază extremă de Poliția Română pe Aeroportul Otopeni!

Fostul om de încredre al temutului clan Clămparu a fost adus sub pază extremă pe Aeroportul Otopeni, de unde a fost preluat imediat de Poliția Română.

Un interlop periculos, care a adunat 37 de ani de închisoare în România, a fost adus sub pază extremă la Aeroportul Henri Coandă din Otopeni, scrie Digi24.

Fost om de încredre al temutului clan Clămparu, a fugit din țară înainte să fie arestat într-o anchetă de trafic de droguri și a fost găsit în Franța.

„În urma cooperării polițienești internaționale cu autoritățile judiciare din Franța, polițiști din cadrul Centrului de Cooperare Polițienească Internațională și Serviciului pentru Intervenții și Acțiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române au efectuat, la data de 6 noiembrie a.c., o misiune de preluare, sub escortă, a unui bărbat de 34 ani, din județul Sibiu”, arată un comunicat al Inspectoratului General al Poliției Române.

Bărbatul a fost arestat în baza mandatului european de arestare, la 1 octombrie, în Lyon.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

FC Botoșani - Dinamo 2-1! Meci nebun pe Stadionul Municipal

Marţi, 23 Aprilie 2024
435

Dinamo a primit un penalty, după o fază la care Țigănașu și-a spart capul. Mai apoi, Abdllah a ratat penalty-ul. Bogdan Andone a protestat vehement, și a fost eliminat.Ulterior, Dinamo a ma...

Proiect USR înaintat Senatului: Absolvenții de liceu care au promovat bacalaureatul ar putea să-și mărească nota la cel puțin una din probe!

Marţi, 23 Aprilie 2024
56

Absolvenții de liceu care au promovat examenul național de Bacalaureat ar putea să-și mărească nota la cel puțin una din probe, potrivit unui proiect depus la Senatul României de către U...

Polițiștii rutieri au verificat respectarea traseelor de deplasare stabilite pentru autovehiculele ”Școală”!

Marţi, 23 Aprilie 2024
75

Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au organizat luni, 22 aprilie 2024, o acțiune pentru prevenirea și combaterea abaterilor la regimul rutier de către instructorii autorizați din cadrul ș...