Listă de infracțiuni după o oprire banala în trafic: beat la volan, fără carnet, etc, etc...

Listă de infracțiuni după o oprire banala în trafic: beat la volan, fără carnet, etc, etc...

Poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Ştefăneşti, au depistat în trafic în localitatea Bădiuţi un autoturism condus de un tânăr de 20 de ani din aceeaşi localitate, iar în urma verificărilor efectuate s-a stabilit faptul că acesta nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

Întrucât emana halenă alcoolică, a fost testat cu aparatul alcooltest, valoarea rezultată fiind de 0,46 mg/l alcool pur în aerul expirat.

De asemenea, în autoturism se mai afla un tânăr de 21 de ani, care a declarat că este proprietarul vehiculului şi  că i l-a încredinţat prietenului său, deşi cunoştea că nu posedă permis de conducere.

“În cauză se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunilor de conducere fără permis, conducere sub influenţa alcoolului şi încredinţarea unui vehicul  pentru conducerea pe drumurile publice unei persoane care nu deţine permis de conducere”, eu explicat polițiștii de la Botoșani.

 

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Cătălin Flutur a anunțat în această seară proiectul de buget al municipiului Botoșani. Acesta va intra în discuția Consiliului Local peste două zile, dar sunt șanse mici ca PSD să îl lase în această formă!

Luni, 17 Februarie 2020
215

Cu două zile înainte de ședința Consiliului Local de la Botoșani, un consiliu dominat brutal de ani de zile de PSD, primarul municipiului, Cătălin Flutur, a anunțat în această sear...

Ministrul interimar al Afacerilor Interne, Marcel Vela: MAI nu are capacitatea de a acoperi cu personal, jandarmi și polițiști, paza școlilor din România!

Luni, 17 Februarie 2020
168

“Pe fondul creșterii violenței și a consumului de droguri, MAI nu are capacitatea de a acoperi cu personal, jandarmi și polițiști, să asigure paza tuturor școlilor din România&rdqu...

Așa ceva… Pompierii au găsit două fețe de pernă pline cu pitoni regali!

Luni, 17 Februarie 2020
831

Când ne gândim la pompieri ne gândim la faptul că sunt dispuși să-și dea viața pentru a stinge flăcările, însă nimeni nu se aștepta ca în două fețe de perne di...