L-au găsit! Autorul accidentului de dimineață de pe strada Sucevei era beat și avea carnetul suspendat!

L-au găsit! Autorul accidentului de dimineață de pe strada Sucevei era beat și avea carnetul suspendat!

Polițiștii de la Botoșani au anunțat în această seară că în urma cercetărilor efectuate, a fost depistat autoturismul implicat în accidentul rutier produs în aceasta dimineața pe strada Sucevei din municipiul Botoșani. Conducătorul auto a fost identificat în persoana unui tânăr de 27 de ani, din comuna Corni.

“Cu ocazia verificărilor în bazele de date, a rezultat faptul ca acesta are dreptul de a conduce autovehicule suspendat. Mai mult, cu ocazia testării alcoolscopice a rezultat o valoare de 0.41 mg/l alcool pur în aerul expirat. În cauză se continua cercetările sub aspectul comiterii infracțiunilor de vătămare corporala din culpa, părăsirea locului accidentului, conducere fără permis și conducere sub influenta alcoolului, pentru documentarea întregii activități infracționale, în vederea dispunerii masurilor legale”, eu explicat polițiștii de la Botoșani.

Reamintim că o femeie de circa 60 de ani a fost acroșată de un autoturism, vineri dimineață, pe strada Sucevei din municipiul Botoșani, la intrarea în parcarea de la Carreforur.

Potrivit martorilor, conducătorul auto care se deplasa dinspre Bulevard înspre strada Primăverii, nu i-a acordat prioritate bătrânei, care se angajase să traverseze strada regulamentar, și a lovit-o, părăsind apoi locul faptei.

Ceilalți participanți la trafic au alertat autoritățile, prin apel la 112, efectuat puțin după ora 9:00, la fața locului fiind direcționat un echipaj al Serviciului Județean de Ambulanță și unul de poliție rutieră.

 

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Pelerinajul de Sfânta Parascheva de la Iași va fi organizat anula acesta cu măsuri speciale

astăzi, 10:17
3

Mitropolia Moldovei și Bucovinei, Arhiepiscopia Iașilor, a anunțat o serie de măsuri menite să protejeze sănătatea pelerinilor care își vor îndrepta pașii, și în acest an, ...

(P) ALDE Botoșani: Aveți încredere în noi și votați echipa ALDE! Votați Roxana Florentina Țurcanu pentru Primăria municipiului Botoșani!

astăzi, 09:51
27

Comunicat:Când spui Botoșani, gândul te poartă către valoroasele personalități culturale desprinse de pe aceste meleaguri și care, prin activitatea strălucită au adus faimă ac...

Un bărbat din Tudora a fost trimis la Iaşi în stare gravă după ce a fost acroşat de o maşină

astăzi, 09:39
57

Un bărbat a fost trimis la Iaşi în stare gravă după ce a fost acroşat de o maşină. Accidentul a avut loc în centrul comunei Tudora.O autoutilitară, condusă de un bărbat de 54...