Înjunghiat în gât, după o luptă cu femeia pe care a încercat să o violeze! FOTO

Înjunghiat în gât, după o luptă cu femeia pe care a încercat să o violeze! FOTO

Un bărbat în vârstă de 46 de ani, din satul Petricani, orașul Săveni, a fost adus, marți seară, la Unitatea de Primire a Urgențelor cu o plagă înjunghiată la nivelul gâtului, după ce s-a bătut cu o femeie pe un câmp din localitate.

În cursul după-amiezii, Ioan F. a mers pe un câmp din sat unde s-a întâlnit cu o tânără în vârstă de 29 de ani, pe care o cunoaștea, și care păștea caprele.

Bărbatul avea asupra sa și o sticlă cu vin și după ce a băut împreună cu femeia i-a propus acesteia să întrețină relații sexuale.

Tânăra nu a vrut, însă bărbatul nu a acceptat refuzul, astfel că între cei doi a urmat o luptă corp la corp. La un moment dat, individul a scos un cuțit pe care îl avea la brâu, dar în învălmășeală acesta a fost înjunghiat în zona claviculei.

Bărbatul a fost preluat de o Ambulanță și transportat la spital pentru îngrjiri, iar tânăra ridicată de polițiști pentru audieri.

Din câte se pare, bărbatul a fost cel care s-a rănit, din greșeală, în timp ce se lupta cu femeia, dar ancheta polițiștilor va stabili cu exactitate ce s-a întâmplat între cele două cunoștințe.





 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Botoșănean atacat noaptea pe stradă de un tânăr de 20 de ani!

astăzi, 12:02
6

La data de 25 aprilie 2024, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Botoșani au emis ordonanță de reținere pentru 24 de ore, pe numele unui tânăr, de 20 de ani, din municipiul Botoș...

Liberalii și-au depus candidaturile pentru Consiliul Județean Botoșani. Iftime: ”Politica nu este doar vot, este despre cum poți să faci bine oamenilor!” (Foto, Video)

astăzi, 11:33
103

Partidul Național Liberal de la Botoșani a depus astăzi candidaturile pentru președinția Consiliului Județean și pentru funcțiile de consilieri județeni.”Lumea așteaptă schimbarea...

Cosmin Andrei, PSD: „Candidez pentru a finaliza toate investițiile începute și pentru a continua dezvoltarea orașului nostru împreună cu botoșănenii”

astăzi, 10:53
74

„Dragi botoșăneni, vă mulțumesc pentru încrederea acordată în 2020. Am finalizat proiectele rămase neterminate, am finalizat proiecte început de mine și voi mai finaliza...