Incendiul de la Crasnaleuca, stins după aproape 5 ore! FOTO

22 de pompieri militari de la Săveni, Botoșani și Trușești, dar și voluntari din Coțusca, au acţionat aproape cinci ore pentru stingerea şi înlăturarea efectelor incendiului declanşat la depozitul de furaje de pe raza localității Crasnaleuca.

Incendiul de la Crasnaleuca, stins după aproape 5 ore! FOTO

Alarma s-a dat marți, la prânz. Inițial, spre locul indicat s-au deplasat pompierii din Saveni si voluntarii din comuna. Ulterior, s-a luat masura suplimentării forțelor de intervenție cu personal si tehnică de la Detașamentul de Pompieri Botoșani și Garda de Intervenție Trusesti.

La sosirea salvatorilor la fața locului, ardeau furajele, existând pericolul de propagare a flăcărilor la mai multe clădiri.

Pe timpul intervenției, cele cinci autospeciale au fost realimentate de mai multe ori. Misiunea pompierilor botoșăneni a fost una de durată, deoarece trebuia verificat fiecare metru pătrat pentru a elimina riscul de reaprindere.
 
Potrivit reprezentanților ISU Botoșani, flăcările au distrus cca. 30 de tone de furaje. S-au degradat alte cca. 70 de tone. S-au salvat şi protejat casa, mai multe anexe si căminul cultural. Cauza probabilă este focul deschis în spații deschise.



 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Salvatorii lui Ayan, felicitați de Ministerul Afarilor Interne! ”Voi cum ați reacționa?”

astăzi, 13:26
40

Așa începe povestea pe care reprezentanții Ministerului Afacerilor Interne au împărtășit-o cu mândrie:”După ore bune de căutări, au decis să caute în altă z...

Se întoarce iarna: Meteorologii anunță ninsori, lapoviță și ploi în următoarele zile!

astăzi, 13:22
79

Meteorologii au emis o informare meteorologică de ploi, lapoviță și ninsori, în vigoare timp de două zile. La munte se va depune strat nou de zăpadă.Informarea meteorologică a intrat...

Procurorii Anticorupție au plecat la Suceava cu tot cu directoarea de la Mavromati! (Foto, Video)

astăzi, 12:30
709

Ofițerii Direcției Generale Anticorupție au ieșit însoțiți de Monica Adăscăliței, actualul manager al Spitalului Mavromati.Monica Adăscăliței a urcat în mașina Jandarmerie...