Incendiu izbucnit la ultimul etaj al Uvertura Mall! FOTO

Incendiu izbucnit la ultimul etaj al Uvertura Mall! FOTO

Panică în centrul municipiului Botoșani! Pompierii au fost solicitați, marți seara, să intervină pentru a lichida un incendiu izbucnit la ultimul etaj al Uvertura Mall, în bucătăria unui restaurant. 

Două tinere au sunat la 112, speriate de cantitatea mare de fum. În scurt timp, la fața locului au ajuns cinci echipaje din cadrul Detașamentului de Pompieri Botoșani, cu două autospeciale cu apă și spumă, o autospecială de lucru la înălțime, autospecială transport personal și victime multiple, precum și o ambulanță SMURD.

"Având în vedere importanța obiectivului, pompierii s-au deplasat cu forțe și mijloace pentru evacuarea persoanelor și stingerea incendiului. La sosirea forțelor de intervenție s-a constatat că incendiul a fost stins de personalul de la locul de muncă", a precizat Dorina Lupu, purtător de cuvânt în cadrul ISU Botoșani.

Potrivit reprezentantului ISU, nu s-a impus evacuarea persoanelor. Pompierii au intervenit pentru înlăturarea efectelor. Incendiul a fost generat de o friteuză aflată în funcțiune.

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Mihaela Huncă: „Am votat în Camera Deputaților pentru dublarea alocației pentru copii. Guvernul nu mai poate amâna hotărârea Parlamentului. Copiii și familiile românilor au nevoie de bani acum, mai mult decât oricând! ”

astăzi, 09:44
11

Veste bună pentru copiii și părinții din România! Dublarea alocaţiilor, trebuie să intre în linie dreaptă după ce Parlamentul a respins amânarea introdusă de Guvern.De d...

Se caută un nou director la o instituție de sănătate din Botoșani

astăzi, 09:15
77

Casa Națională de Asigurări de Sănătate a scos la concurs postul de director general la Casa Județeană de Asigurări de Sănătate Botoșani.Termenul limită pentru depunerea dosareor de &i...

La apariția unui caz de coronavirus într-un hotel sau restaurant, se închid doar secţiunile afectate

astăzi, 09:09
89

În cazul apariţiei de cazuri de infectare cu noul coronavirus într-un hotel sau restaurant, dacă acesta are stabilite circuite diferite, nu se va închide întreaga unitate, ci...