Încă o seară reușită la Summer Fest 2019! Video - Vunk

Încă o seară reușită la Summer Fest 2019! Video - Vunk

Summer Fest 2019 a reușit să atragă și în a doua seară mii de botoșăneni la Cornișa Aqua Park din Botoșani.

Peste 7.000 de botoşăneni au ajuns sâmbătă la concertul organizat în această locație, fiind atrași în primul rând de trupa Vunk, care a ales să își marcheze cei 25 de ani de la înființare într-un concert la Botoșani.

Seara a debutat la 20:30, cu o trupă de copii condusă de artista Vicky Stanciu -  mici artiști care au fost deosebit de încântați să fie prezenți pe o astfel de scenă și la un astfel de festival:  Anamaria Hojmaniuc, Eliza Chiru, Maria Mocanu, Silvia Mihai, Ioana Heros, Daria Palamaru, Medeea Penciuc, Ema Hăpăianu, Ecaterina Pânzaru, Maria Plugariu şi Ştefan Cărămidariu.

Încurajați și acompaniați de public, copii au reușit să cânte fiecare câte două melodii și să-și ducă programul la bun sfârșit! Felicitări!

În jurul orei 22, pe acena de la Summer Fest 2019 a intrat o trupă de rock alternativ mai puțin cunoscută la Botoșani, dar care se impune ușor în industria spectacolelor din România, respectiv  Alex Calancea şi Lupii.

Deși practic necunoscută la Botoșani, trupa a reușit să atragă atenția încă de la primele acorduri de pe scenă, muzica populară interpretată pe ritmuri de rock fiind o soluție agreată de spectatorii de la Cornișa.

Cel mai așteptat moment al serii a fost fără discuție prezența trupei Vunk, solistul Cornel Ilie fiind la înălțimea așteptărilor.

După ce au cântat zeci de minute cele mai cunoscute melodii, membrii Vank au fost deosebit de emoționați când, la rândul lor, botoșănenii le-au cântat La Mulţi Ani. Un gest frumos, incredibil și civilizat!

 

                  

Seara a fost deosebit de frumoasă, însă parcă nu se putea să se termine fără un mic incident.  

Un adolescent a fost surprins de forțele de ordine în timp ce fuma o țigară cu etnobotanice, iar după ce a început să se manifeste relativ ciudat, a fost extras din public de polițiștii locali și escortat la mașina Poliției, de unde probabil a fost dus la Secția de Psihiatrie a Spitalului Județean Mavromati.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Prefectul județului Botoșani, Dan Nechifor: recomandăm botoșănenilor să respecte în continuare regulile de distanțare socială

astăzi, 15:17
15

Prefectul județului Botoșani, Dan Nechifor, a făcut astăzi un apel la populația județului pentru respectarea în continuare a regulilor de distanțare socială.“Având î...

Tată și fiică din Botoșani, internați după ce au fost confirmați Covid-19

astăzi, 14:52
332

Un angajat de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă din Botoșani și fetiţa de numai patru ani a acestuia au fost internați în spital, după ce au fost depistaţi, amândoi, cu ...

Ţineţi-vă bine! Studiu: Cei care sunt asimptomatici nu-i pot contamina pe cei din jur

astăzi, 14:14
548

Primul studiu riguros științific privind contagiozitatea persoanelor asimptomatice, realizat de 8 cercetători, indexat în publicația de top a medicinei -  National Library of Medicine, ...