Încă o seară reușită la Summer Fest 2019! Video - Vunk

Încă o seară reușită la Summer Fest 2019! Video - Vunk

Summer Fest 2019 a reușit să atragă și în a doua seară mii de botoșăneni la Cornișa Aqua Park din Botoșani.

Peste 7.000 de botoşăneni au ajuns sâmbătă la concertul organizat în această locație, fiind atrași în primul rând de trupa Vunk, care a ales să își marcheze cei 25 de ani de la înființare într-un concert la Botoșani.

Seara a debutat la 20:30, cu o trupă de copii condusă de artista Vicky Stanciu -  mici artiști care au fost deosebit de încântați să fie prezenți pe o astfel de scenă și la un astfel de festival:  Anamaria Hojmaniuc, Eliza Chiru, Maria Mocanu, Silvia Mihai, Ioana Heros, Daria Palamaru, Medeea Penciuc, Ema Hăpăianu, Ecaterina Pânzaru, Maria Plugariu şi Ştefan Cărămidariu.

Încurajați și acompaniați de public, copii au reușit să cânte fiecare câte două melodii și să-și ducă programul la bun sfârșit! Felicitări!

În jurul orei 22, pe acena de la Summer Fest 2019 a intrat o trupă de rock alternativ mai puțin cunoscută la Botoșani, dar care se impune ușor în industria spectacolelor din România, respectiv  Alex Calancea şi Lupii.

Deși practic necunoscută la Botoșani, trupa a reușit să atragă atenția încă de la primele acorduri de pe scenă, muzica populară interpretată pe ritmuri de rock fiind o soluție agreată de spectatorii de la Cornișa.

Cel mai așteptat moment al serii a fost fără discuție prezența trupei Vunk, solistul Cornel Ilie fiind la înălțimea așteptărilor.

După ce au cântat zeci de minute cele mai cunoscute melodii, membrii Vank au fost deosebit de emoționați când, la rândul lor, botoșănenii le-au cântat La Mulţi Ani. Un gest frumos, incredibil și civilizat!

 

                  

Seara a fost deosebit de frumoasă, însă parcă nu se putea să se termine fără un mic incident.  

Un adolescent a fost surprins de forțele de ordine în timp ce fuma o țigară cu etnobotanice, iar după ce a început să se manifeste relativ ciudat, a fost extras din public de polițiștii locali și escortat la mașina Poliției, de unde probabil a fost dus la Secția de Psihiatrie a Spitalului Județean Mavromati.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Fotogalerie: penultima seară de concert în aer liber la Cornișa - distracție, dar și minusuri

astăzi, 14:36
67

Sâmbătă, 21 septembrie a.c., la Cornișa Aqua Park a debutat, începând cu ora 17:00, penultima seară de concert în aer liber din acest an. Este vorba despre Festivalul lui B...

Mamă și copilă de cinci ani plecate de acasă, căutate de Poliție

astăzi, 12:10
422

O femeie din Suceava și-a luat copila de cinci ani și a plecat de acasă, iar poliţia face apel la cunoștința publicului pentru găsirea celor două.Este vorba despre Marinela-Biatrisa Ursach...

Elevul de 17 ani care a ucis un om cu o palmă, a fost arestat preventiv

astăzi, 11:46
346

Elevul de 17 ani vinovat de moartea unui bărbat de 56 de ani din Stăuceni, survenită după ce acesta i-a dat o palmă, într-un bar, pe fondul unui conflict, a fost arestat preventiv. Poliți...