Încă o seară reușită la Summer Fest 2019! Video - Vunk

Încă o seară reușită la Summer Fest 2019! Video - Vunk

Summer Fest 2019 a reușit să atragă și în a doua seară mii de botoșăneni la Cornișa Aqua Park din Botoșani.

Peste 7.000 de botoşăneni au ajuns sâmbătă la concertul organizat în această locație, fiind atrași în primul rând de trupa Vunk, care a ales să își marcheze cei 25 de ani de la înființare într-un concert la Botoșani.

Seara a debutat la 20:30, cu o trupă de copii condusă de artista Vicky Stanciu -  mici artiști care au fost deosebit de încântați să fie prezenți pe o astfel de scenă și la un astfel de festival:  Anamaria Hojmaniuc, Eliza Chiru, Maria Mocanu, Silvia Mihai, Ioana Heros, Daria Palamaru, Medeea Penciuc, Ema Hăpăianu, Ecaterina Pânzaru, Maria Plugariu şi Ştefan Cărămidariu.

Încurajați și acompaniați de public, copii au reușit să cânte fiecare câte două melodii și să-și ducă programul la bun sfârșit! Felicitări!

În jurul orei 22, pe acena de la Summer Fest 2019 a intrat o trupă de rock alternativ mai puțin cunoscută la Botoșani, dar care se impune ușor în industria spectacolelor din România, respectiv  Alex Calancea şi Lupii.

Deși practic necunoscută la Botoșani, trupa a reușit să atragă atenția încă de la primele acorduri de pe scenă, muzica populară interpretată pe ritmuri de rock fiind o soluție agreată de spectatorii de la Cornișa.

Cel mai așteptat moment al serii a fost fără discuție prezența trupei Vunk, solistul Cornel Ilie fiind la înălțimea așteptărilor.

După ce au cântat zeci de minute cele mai cunoscute melodii, membrii Vank au fost deosebit de emoționați când, la rândul lor, botoșănenii le-au cântat La Mulţi Ani. Un gest frumos, incredibil și civilizat!

 

                  

Seara a fost deosebit de frumoasă, însă parcă nu se putea să se termine fără un mic incident.  

Un adolescent a fost surprins de forțele de ordine în timp ce fuma o țigară cu etnobotanice, iar după ce a început să se manifeste relativ ciudat, a fost extras din public de polițiștii locali și escortat la mașina Poliției, de unde probabil a fost dus la Secția de Psihiatrie a Spitalului Județean Mavromati.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Mihaela Huncă, deputat Pro România: „Infrastructura rutieră din municipiul Botoşani pune serios în pericol viaţa cetăţenilor”

astăzi, 09:20
65

Infrastructura rutieră din municipiul Botoşani pune serios în pericol viaţa cetăţenilor. Oraşul arată ca după bombardament, tramvaiele deraiază de câţiva ani de zile, iar de la P...

Răzvan Rotaru, deputat PSD: „Liberalii recurg la orice tertipuri pentru a nu dubla alocațiile copiilor din România, așa cum a prevăzut PSD, inclusiv copy-paste!”

astăzi, 08:50
71

Parlamentarul social-democrat botoșănean Răzvan Rotaru a declarat astăzi că este oripilat de faptul că liberalii folosesc tehnici de manipulare pentru a nu dubla alocațiile.  „St...

Creștere bruscă a deceselor în urma virusului criminal: 2619 morți

astăzi, 08:45
306

Numărul deceselor la nivel mondial a crescut brusc, la 2619! 8 morți în Iran, 7 în Coreea de Sud! China a raportat luni dimineață 409 noi cazuri de coronavirus confirmate. Dar numărul...