În comă la spital după ce a primit o palmă

În comă la spital după ce a primit o palmă

Un bărbat de 45 de ani, din Niceşni, este în comă în spital din cauza unei lovituri. Acesta a fost lovit de un minor şi a căzut şi s-a lovit cu capul de asfalt pe terasa unui bar din localitate.

Incidentul a avut loc în momentul în care victima, aflată într-o avansată stare de ebrietate, s-a ridicat de la masa la care era la o terasă din localitate şi a dorit să se îndrepte spre ieşire. Doar că acesta s-a dezechilibrat şi a căzut peste masa vecină, unde erau mai mulţi tineri.

Unul din ei, în vârstă de 17, s-a ridicat şi i-a dat o palmă bărbatului. A fost însă suficient ca acesta să cadă pe betonul de pe terasă, lovindu-se la cap.

Acesta a fost ulterior dus acasă, însă starea lui a continuat să se agraveze astfel că o ambulanţă l-a preluat şi transportat la Urgeţe.

Cazu a intrat şi în atenţia Poliţiei, care a demarat deja o anchetă, fiind deschis un dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de lovire sau alte violenţe.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Scriitoare din Botoșani, protagonistă în derularea unui Incubator de lectură pentru copiii din Delta Dunării

astăzi, 19:55
58

Peste 50 de copii din Delta Dunării participă în săptămâna 13-18 iulie la Incubatorul de lectură, un proiect creat şi derulat de scriitoarele Svetlana Cârstean şi Ana Maria Sa...

PNL Botoșani: „Minciuna este modul de gândire a PSD Botoșani”

astăzi, 19:38
113

Comunicat:PSD Botoșani își arogă 500 de investiții aduse în județul Botoșani pe perioada guvernării lor. Îi întrebăm public: unde sunt aceste investiții pe care ș...

Bărbat găsit în ștreang într-o anexă din gospodărie

astăzi, 19:36
368

Un bărbat din localitatea Cotu, comuna Copălău a fost găsit spânzurat într-o anexă a gospodăriei. Descoperirea a fost făcută de fiul bărbatului de 78 de ani, care locuia...