Impact între două autoturisme într-o localitate din județ, soldat cu o victimă

Impact între două autoturisme într-o localitate din județ, soldat cu o victimă

Un accident rutier soldat cu rănirea unei persoane a avut loc în localitatea Brăești, din județul Botoșani. Un bărbat de 74 de ani nu s-a asigurat corespunzător la efectuarea unei manevre de întoarcere și a fost acroșat de un autoturism condus regulamentar de către un alt barbat, în vârstă de 58 ani.

În urma impactului, motorul unuia dintre autoturismele implicate a început să producă o cantitate însemnată de fum, motiv pentru care a fost solicitată o autospecială de pompieri a Gardei de Intervenție Dorohoi.

Unul dintre șoferi a fost rănit, un echipaj al Serviciului Județean de Ambulanță acordându-i îngrijiri medicale la fața locului și transportându-l, ulterior, către Spitalul Municipal.

Polițiștii au demarat o anchetă pentru stabiliarea cu exactitate a circumstanțelor producerii incidentului.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Cătălin Flutur a anunțat în această seară proiectul de buget al municipiului Botoșani. Acesta va intra în discuția Consiliului Local peste două zile, dar sunt șanse mici ca PSD să îl lase în această formă!

Luni, 17 Februarie 2020
254

Cu două zile înainte de ședința Consiliului Local de la Botoșani, un consiliu dominat brutal de ani de zile de PSD, primarul municipiului, Cătălin Flutur, a anunțat în această sear...

Ministrul interimar al Afacerilor Interne, Marcel Vela: MAI nu are capacitatea de a acoperi cu personal, jandarmi și polițiști, paza școlilor din România!

Luni, 17 Februarie 2020
199

“Pe fondul creșterii violenței și a consumului de droguri, MAI nu are capacitatea de a acoperi cu personal, jandarmi și polițiști, să asigure paza tuturor școlilor din România&rdqu...

Așa ceva… Pompierii au găsit două fețe de pernă pline cu pitoni regali!

Luni, 17 Februarie 2020
948

Când ne gândim la pompieri ne gândim la faptul că sunt dispuși să-și dea viața pentru a stinge flăcările, însă nimeni nu se aștepta ca în două fețe de perne di...