Grav accident! Căruță spulberată de o mașină condusă de un șofer de 19 ani! Trei persoane rănite! FOTO

Un grav accident rutier în urma căruia trei persoane au fost rănite a avut loc, vineri dimineața, pe  DN 29B, din județul Botoșani, o mașină intrând într-o căruță.

Grav accident! Căruță spulberată de o mașină condusă de un șofer de 19 ani! Trei persoane rănite! FOTO

Căruța, în care se aflau două persoane, se deplasa dinspre Văculești spre Dorohoi. În afara localității Saucenița, atelajul hipo a fost lovit violent de un VW condus de tânăr în vârstă de 19 ani, care circula în același sens, impactul producându-se pentru că autoturismul nu a păstrat distanța corespunzătoare. 

Căruța și mașina au ajuns pe câmp în urma impactului, atelajul hipo fiind făcut bucăți.

Mai mulți șoferi care treceau prin zonă au sărit în ajutorul răniților, fiind vorba de cei doi bărbați din căruță, dar și de șoferul care a provocat accidentul.

La fața locului au ajuns în scurt timp două ambulanțe și echipajul SMURD de Terapie Intensivă Mobilă, toate cele trei victime fiind transportate la spital cu multiple traumatisme. Din cauza stării în care se aflau, nu a fost posibilă testarea cu aparatul etilotest, dar vor fi prelevate probe biologice de sânge pentru stabilirea alcoolemiei.

Polițiștii fac cercetări pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor care au dus la producerea acestui grav accident rutier și au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală dun culpă.









 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Actorii botoșăneni care au călcat pe covorul roșu de la Cannes revin în Botoșani! (Foto)

astăzi, 11:55
62

Comunitatea Rușilor Lipoveni din Botoșani, împreună cu Uniunea Armenilor din România - sucursala Botoșani, invită publicul pe 24 martie, la ora 12.30, în Sala “Eminescu&rd...

Mesaj devastator pentru politicieni de la copilul unor români care muncesc în Italia: ”I-au înstrăinat pe părinții mei!” / ”Noi o să fim puterea țării!”

astăzi, 11:25
108

La doar 15 ani, Denis, un adolescent de origine română născut și crescut în Italia, a devenit subiectul unei dezbateri intense după ce a postat pe rețelele de socializare un mesaj pat...

S-au oprit sau nu căutările lui Ayan pe timpul nopții? Mărturisirea unui localnic: ”Aici pot confirma!” (Foto)

astăzi, 10:34
1132

Din fericire, copilul a fost găsit luni de către polițiști. Micuțul era nevătămat, fiind predat imediat medicilor pentru a fi evaluat medical.Dispărut de duminică, în jurul orei 15....