Femeie accidentată de un șofer neatent, într-o parcare!

Femeie accidentată de un șofer neatent, într-o parcare!

O femeie a fost rănită, joi, după ce a fost lovită de o mașină al cărei șofer nu s-a asigurat în timp ce efectua o manevră de mers înapoi.

Accidentul a avut loc în parcarea unui hipermarket din municipiul Botoșani. Un tânăr, în vârstă de 23 de ani, aflat la volanul unui Audi, a vrut să iasă de pe locul de parcare, dar în momentul în care a dat cu spatele nu s-a asigurat, lovind o femeie în vârstă de 41 de ani, care trecea în acel moment pe lângă autoturism.

Femeia a acuzat dureri, motiv pentru care la fața locului a ajuns și o ambulanță, aceasta fiind transportată la Unitatea de Primire Urgențe pentru investigații.

Polițiștii l-au testat pe șofer cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, și au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ce s-a întâmplat cu Ayan după ce a fost găsit. ”A vorbit tot drumul, spunea că a văzut un lup…”

astăzi, 07:38
499

Băiețelul era sprijinit de un copac, epuizat și speriat, în apropierea unei lăcaș de cult, la câțiva kilometri de locul în care fusese văzut ultima dată.Copilul a fost ur...

Doliu în mediul academic, s-a stins un profesor care a pregătit studenți și la Botoșani!

astăzi, 07:10
454

Din rândul universitarilor de la departamentul de Căi de Comunicații și Fundații de la Facultatea de Construcții și Instalații, Universitatea Tehnică „Gheorghe Asachi” din Ia...

Calendar ortodox: Îi cinstim pe Sfinţii Mucenici Hrisant şi Daria, Claudiu şi Ilaria; Sfântul Mucenic Marian diaconul (Zi aliturgică. Canonul Mare)

astăzi, 07:00
25

Sfântul Hrisant († 283) era din Egipt, dar s-a mutat la Roma împreună cu tatăl său, Polemon, care era păgân. După ce a învăţat toată filosofia păgână, Hr...