Electrocutarea tinerei care a intrat în stop cardiac a fost un accident la locul de muncă. Se deschide dosar penal

Electrocutarea tinerei care a intrat în stop cardiac a fost un accident la locul de muncă. Se deschide dosar penal

Tânăra de 27 de ani care a intrat miercuri în stop cardiac, în urma electrocutării, a fost trimisă în stare critică la Iași cu elicopterul SMURD. Se pare că femeia din localitatea Broscăuți a fost victima unui accident grav de muncă.

ânăra a fost electrocutată În timp ce ea se afla la serviciu, într-un restaurant din Dorohoi. Incidentul a avut loc marți noapte, în momentul în care tânăra ar fi încercat să utilizeze un cuptor industrial din bucătărie.


La un moment dat, tânăra a fost trântită la pământ, colegii găsind-o ghemuită și fără să mai respire. A fost imediat dusă la spitalul din Dorohoi, unde a ajuns în stop cardio-respirator. Echipa medicală de la Urgențe a reușit să o resusciteze, iar, după ce i-au restabilit funcțiile vitale, au trimis-o pe tânără la Unitatea de Primire Urgențe Botoșani cu echipajul SMURD.


Medicii de la Botoșani au stabilizat-o, după care tânăra a fost internată pe secția de reanimare a spitalului. Din păcate, starea ei s-a agravat în cursul dimineții de miercuri, tânăra având nevoie de șocuri electrice pentru a-și reveni.


Din acest motiv, medicii cardiologi au decis transferul acesteia la Iași, unde a obținut acordul medicilor specialiștii, astfel că transferul a fost efectuat cu ajutorul elicopterului SMURD, care a preluat pacienta de pe terenul unității militare de pe strada Petru Rareș.


Cazul a intrat și în atenția Poliției, care a deschis un dosar penal, dar și în atenția Inspectoratului Teritorial de Muncă, accidentul fiind unul deosebit de grav.
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Copii dintr-o comună, "La taifas" cu un rapsod, despre tradițiile locale

astăzi, 15:42
69

Joi, 18 iulie a.c., Asociaţia Cultural-Artistică “Albeșteanca”, din comuna căreia îi poartă numele, a desfăşurat cea de a doua activitate din cadrul proiectului "Tr...

Bărbat anchetat pentru pescuit ilegal, după ce a fost depistat de jandarmi

astăzi, 14:57
157

Un bărbat care pescuia lângă râul Prut, utilizând o plasă cu lungimea de 45 de metri, a fost depistat de jandarmi în cadrul unei acțiuni executate joi dimineață...

Familie internată, după o masă cu ciuperci

astăzi, 14:37
99

Şase persoane din județ, de 32, 40, 50, respectiv 57 de ani, printre care și doi copii de 8, respectiv 9 ani, au ajuns joi la Urgenţe, după ce au mâncat ciuperci culese ...