Electrocutarea tinerei care a intrat în stop cardiac a fost un accident la locul de muncă. Se deschide dosar penal

Electrocutarea tinerei care a intrat în stop cardiac a fost un accident la locul de muncă. Se deschide dosar penal

Tânăra de 27 de ani care a intrat miercuri în stop cardiac, în urma electrocutării, a fost trimisă în stare critică la Iași cu elicopterul SMURD. Se pare că femeia din localitatea Broscăuți a fost victima unui accident grav de muncă.

ânăra a fost electrocutată În timp ce ea se afla la serviciu, într-un restaurant din Dorohoi. Incidentul a avut loc marți noapte, în momentul în care tânăra ar fi încercat să utilizeze un cuptor industrial din bucătărie.


La un moment dat, tânăra a fost trântită la pământ, colegii găsind-o ghemuită și fără să mai respire. A fost imediat dusă la spitalul din Dorohoi, unde a ajuns în stop cardio-respirator. Echipa medicală de la Urgențe a reușit să o resusciteze, iar, după ce i-au restabilit funcțiile vitale, au trimis-o pe tânără la Unitatea de Primire Urgențe Botoșani cu echipajul SMURD.


Medicii de la Botoșani au stabilizat-o, după care tânăra a fost internată pe secția de reanimare a spitalului. Din păcate, starea ei s-a agravat în cursul dimineții de miercuri, tânăra având nevoie de șocuri electrice pentru a-și reveni.


Din acest motiv, medicii cardiologi au decis transferul acesteia la Iași, unde a obținut acordul medicilor specialiștii, astfel că transferul a fost efectuat cu ajutorul elicopterului SMURD, care a preluat pacienta de pe terenul unității militare de pe strada Petru Rareș.


Cazul a intrat și în atenția Poliției, care a deschis un dosar penal, dar și în atenția Inspectoratului Teritorial de Muncă, accidentul fiind unul deosebit de grav.
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Posturi scoase la concurs într-o instituție din Botoșani!

astăzi, 14:22
18

Agenția pentru Protecția Mediului (APM) din Botoșani anunță faptul că în luna martie s-au vacantat în cadrul instituției două locuri de muncă. Este vorba despre două posturi de c...

Cum vrea un fost consilier al lui Costică Macaleți să schimbe pe furiș procedura de verificare a colaboratorilor Securității!

astăzi, 13:54
50

În timp ce Parlamentul numește șase noi membri în Consiliului Naţional pentru Studierea Arhivelor Securităţii (CNSAS), în instituție mocnește un scandal legat de procedura de ...

Fără taxă de internare la „Mavromati”? Ce spune noul manager al spitalului! (video)

astăzi, 13:32
180

La aproape o săptămână de la ocuparea funcției de manager interimar, economist Corneliu Mihai a participat la o conferință cu presa locală. În cadrul conferinței, managerul unită...