Electrocutarea tinerei care a intrat în stop cardiac a fost un accident la locul de muncă. Se deschide dosar penal

Electrocutarea tinerei care a intrat în stop cardiac a fost un accident la locul de muncă. Se deschide dosar penal

Tânăra de 27 de ani care a intrat miercuri în stop cardiac, în urma electrocutării, a fost trimisă în stare critică la Iași cu elicopterul SMURD. Se pare că femeia din localitatea Broscăuți a fost victima unui accident grav de muncă.

ânăra a fost electrocutată În timp ce ea se afla la serviciu, într-un restaurant din Dorohoi. Incidentul a avut loc marți noapte, în momentul în care tânăra ar fi încercat să utilizeze un cuptor industrial din bucătărie.


La un moment dat, tânăra a fost trântită la pământ, colegii găsind-o ghemuită și fără să mai respire. A fost imediat dusă la spitalul din Dorohoi, unde a ajuns în stop cardio-respirator. Echipa medicală de la Urgențe a reușit să o resusciteze, iar, după ce i-au restabilit funcțiile vitale, au trimis-o pe tânără la Unitatea de Primire Urgențe Botoșani cu echipajul SMURD.


Medicii de la Botoșani au stabilizat-o, după care tânăra a fost internată pe secția de reanimare a spitalului. Din păcate, starea ei s-a agravat în cursul dimineții de miercuri, tânăra având nevoie de șocuri electrice pentru a-și reveni.


Din acest motiv, medicii cardiologi au decis transferul acesteia la Iași, unde a obținut acordul medicilor specialiștii, astfel că transferul a fost efectuat cu ajutorul elicopterului SMURD, care a preluat pacienta de pe terenul unității militare de pe strada Petru Rareș.


Cazul a intrat și în atenția Poliției, care a deschis un dosar penal, dar și în atenția Inspectoratului Teritorial de Muncă, accidentul fiind unul deosebit de grav.
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Derby cu o singură echipă pe teren! FC Botoșani a învins Poli Iași cu 3-0!

astăzi, 22:41
20

FC Botoșani și Poli Iași s-au întâlnit luni seară în "Derby-ul Moldovei", jucat la Botoșani, deși ieșenii sunt, teoretic, "gazdă". Partida a fost arb...

ACUM: Scandal la Stadionul Municipal: Galeria ieșeană a luat la bătaie suporterii botoșăneni, Derby întrerupt, au intervenit forțele de ordine

astăzi, 21:32
1538

"Derby-ul Moldovei", organizat de Poli Iași, la Stadionul Municipal din Botoșani, nu a rămas fără incidente.În urmă cu câteva minute, galeria celor din Iași a trecut p...

Un nou val de angajări la Spitalul Județean de Urgență

astăzi, 21:12
430

Spitalul Județean a scos la concurs nu mai puțin de 17 posturi.Este vorba despre: un post de asistent medical la Centrul de Sănătate Mintală - adulți, cu concurs pe 11 noiembrie, un post de ...