Dramă la Burlești: Moarte groaznică pentru o femeie de 42 de ani țintuită la pat

Dramă la Burlești: Moarte groaznică pentru o femeie de 42 de ani țintuită la pat

O femeie de 42 de ani a avut parte de o moarte groaznică, după ce a ars de vie în propria casă. Incendiul a avut loc în satul Burlești vineri seară.

Apelul la 112 a fost făcut de vecinii femeii, alertați de țipetele unuia dintre copiii veniți acasă din sat și care a văzut flăcările în interiorul casei. Oamenii au sărit în ajutor, dar totul a fost în zadar, casa fiind făcută scrum, cu femeia în interior.

Femeia suferea de mai mulți ani de o boală incurabilă și era imobilizată la pat, astfel că i-a fost imposibil să se salveze din casa cuprinsă de flăcări.

Vecinii au încercat să sară în ajutor cu găleți cu apă, însă flăcările erau mult prea mari din păcate. La sosirea pompierilor, casa ardea în totalitate, iar după stingerea incendiului femeia a fost găsită carbonizată din interior.

Femeia avea în grijă doi copii minori, de 11 și 13 ani, care locuiau doar cu ea, tatăl fiind și el mort în urmă cu câțiva ani.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

CSM Vaslui - CSM Botoșani 25-21! Înfrângere după un meci bun!

Vineri, 27 Noiembrie 2020
133

CSM Botoșani a pierdut duelul din etapa a 11-a Ligii Zimbrilor, împotriva echipei CSM Vaslui. Deși elevii lui Florin Ciubotariu au făcut poate cel mai bun meci al sezonului, echipa nu reușe...

Tineri artişti botoşăneni premiaţi pentru măiestrie şi imaginaţie în redarea sportului olimpic

Vineri, 27 Noiembrie 2020
182

De 18 ani în România se desfăşoară un concurs de pictură menit să apropie două manifestări specific umane despre care se spune că nu prea au multe în comun: sportul şi arta....

Peste 50 de botoșăneni amendați pentru nepurtarea măștii de protecție

Vineri, 27 Noiembrie 2020
235

În ultimele 24 de ore, sub autoritatea Instituției Prefectului, forțele de ordine din Botoșani au continuat acțiunile pentru verificarea măsurilor impuse în contextul stării de alert...