Două persoane la spital, după ce mașina unui botoșănean s-a izbit într-o căruță!

Două persoane au fost rănite, duminică, după ce mașina unui botoșănean s-a izbit într-o căruță oprită la marginea drumului. Conducătorul auto nu a adaptat viteza la condițiile de drum cu ceață, însă polițiștii au scos la iveală și faptul că cel care conducea atelajul era băut.

Două persoane la spital, după ce mașina unui botoșănean s-a izbit într-o căruță!
Duminică, un șofer în vârstă de 20 de ani, din municipiul Botoşani, care conducea un autoturism pe raza comunei Lunca, nu a adaptat viteza la condiţiile de drum cu ceață și a intrat în coliziune cu un atelaj cu tracţiune animală, care era oprit pe partea dreapta a direcţiei sale de deplasare.   

În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală ușoară a celor doi pasageri din atelajul hipo, în vârstă de 15 ani, respectiv 78 ani, ambii din satul Lunca. Aceştia au fost transportați la o unitate medicală în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, iar conducătorul atelajului avea o concentratie de 0.24 mg/l alcool pur în aerul expirat, ambilor fiindu-le recoltate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. 

În cauză s-a întocmit un dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Mai puțini nervi și timp scutit pentru șoferi: Rută ocolitoare la Dumbrăveni! (video)

astăzi, 15:29
18

Șoferii care circulă de la Botoșani la Suceava sau de la Suceava la Botoșani și trec prin Dumbrăveni ar putea să fie scutiți de nervi, dar și să economisească timp.Asta după ce Ioan Pa...

Un corp al Spitalului „Mavromati” intră în reabilitare. Unde va fi mutată activitatea?

astăzi, 14:41
174

De săptămâna viitoare încep lucrările de reabilitare a corpului de clădire care găzduiește bucătăria, dar și spălătoria Spitalului Județean „Mavromati” din Botoșan...

Posturi scoase la concurs într-o instituție din Botoșani!

astăzi, 14:22
308

Agenția pentru Protecția Mediului (APM) din Botoșani anunță faptul că în luna martie s-au vacantat în cadrul instituției două locuri de muncă. Este vorba despre două posturi de c...