Descoperire macabră pe terasa unui bar din judeţ: un sătean a fost găsit mort la masă

Descoperire macabră pe terasa unui bar din judeţ: un sătean a fost găsit mort la masă

Sătenii veniţi de dimineaţă să servească un păhărel şi-au găsit un vecin mort la masă, aşa cum l-au lăsat de cu seară. Au chemat ambulanţa, dar medicii nu au mai putut face nimic.

Incidentul a avut loc pe terasa unui bar din judeţ, marți dimineaţă, la primele ore. Oamenii și-au dat seama că un bărbat de 55 de ani, care se afla la terasa barului şi cu o seară înainte, zăcea nemişcat, în aceeaşi poziţie, în şezut. Iniţial aceştia au crezut că omul dormea, fiind prea ameţit să mai plece acasă. Cu groază au descoperit însă că bărbatul era palid şi rece, moment în care au realizat că nu mai respira şi au apelat la 112.

La faţa locului a ajuns un echipaj cu medic al Serviciului Judeţean de Ambulanţă, însă din păcate cadrele medicale nu au mai putut face nimic pentru a-l readuce la viaţă.

Cazul a intrat în atenţia poliţiei, care a demarat o anchetă, fiind solicitată şi efectuarea unei autopsii pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor decesului. 
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Primarul municipiului Botoșani, Cătălin Flutur, apel către botoșăneni: „Este mai grav ca acum trei luni. Pandemia nu se oprește”.

Marţi, 14 Iulie 2020
1086

La prima sa întâlnire cu presa locală la mai bine de trei luni, Cătălin Flutur, primarul municipiului Botoșani și-a început discursul de marți cu un apel către botoșăneni. A...

Botoșani a primit banii pentru pagubele create de inundații asupra infrastructurii rutiere: circa 9.800 de lei

Marţi, 14 Iulie 2020
202

În timp record, la nivelul județului Botoșani, comisiile constituite prin Ordin al Prefectului județului, Dan Nechifor, au evaluat pagubele produse de fenomenele hidrometeorologice din perioa...

Primarul municipiului Botoșani despre „Cornișa”: „Este un loc foarte râvnit în Botoșani de toate instituțiile de cultură”

Marţi, 14 Iulie 2020
328

După aproape patru luni de la ultima întrevedere, primarul municipiului Botoșani, Cătălin Flutur, a susținut marți prima conferință de presă, care a avut loc în Amfiteatrul de la ...