Dacă s-a mai încălzit afară, atunci toată lumea e invitată la Summer Fest!

Dacă s-a mai încălzit afară, atunci toată lumea e invitată la Summer Fest!

Chiar dacă a început de ieri, cu organizarea unei discoteci, la care, din cauza temperatorilor specifice mai degrabă lunii Noiembrie, nu a ajuns mai nimeni, adevărata sărbătoare de Summer Fest, abia de astăzi începe.

Practic, toate concertele de la Summer Fest încep în această seară, de la ora 19:00.

Primii care urcă pe scena de la Parcul de Agrement „Cornișa” sunt DJ Project și Superchill. După deschiderea spectacolului, pe scenă vor urca Proconsul şi Smiley, de la care organizatorii așteaptă să facă un concert de zile mari.

Pentru această seară, organizatorii au pregătit și un spectaculos foc de artificii.

Mâine, în deschiderea programulu, care va avea loc tot de la ora 19, vor evolua mai mulți artişti locali, care practic vor deschide concertul moldovenilor de la Alex Calancea Band & Lupii.

Fără discuții, ziua de sâmbătă este așteptată pentru recital trupei Vunk, care a ales să sărbătorească la Botoșani împlinirea a 25 de ani de existență.

Summer Fest se va încheia cu spectacolul de duminică seară, cu începere de la ora 19:00.

După ce pe scenă vor urca mai mulți artiști locali și moldoveanca Natalia Barbu, invitații speciali vor fi membrii trupei Hara.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Nu lăsa câinele pe scaunul din față în mașină. Amenda este de aproape 3000 de lei!

astăzi, 11:09
27

Era știut că șoferii nu au voie să transporte pe locurile din față minori, dar ceea ce nu cunosc este că același lucru este valabil și în cazul animalelor de companie!Codul Rutier 2...

Un bărbat s-a îmbătat și a anunțat la 112 că a fost răpit și sechestrat!

astăzi, 10:46
70

Un bărbat a fost sancţionat pentru apelare nejustificată a numărului unic 112 după ce s-a îmbătat și a sunat la poliție anunțând că a fost răpit și sechestrat!Poliţiştii ...

Un bărbat a fost reţinut 24 de ore pentru hărţuire! Acesta o urmărea de două luni pe o fostă angajată pentru a se răzbuna!

astăzi, 10:39
248

Poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale au emis ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore pe numele unui bărbat de 45 de ani, din municipiul Botoşani, cercetat sub aspectul co...