Dacă s-a mai încălzit afară, atunci toată lumea e invitată la Summer Fest!

Dacă s-a mai încălzit afară, atunci toată lumea e invitată la Summer Fest!

Chiar dacă a început de ieri, cu organizarea unei discoteci, la care, din cauza temperatorilor specifice mai degrabă lunii Noiembrie, nu a ajuns mai nimeni, adevărata sărbătoare de Summer Fest, abia de astăzi începe.

Practic, toate concertele de la Summer Fest încep în această seară, de la ora 19:00.

Primii care urcă pe scena de la Parcul de Agrement „Cornișa” sunt DJ Project și Superchill. După deschiderea spectacolului, pe scenă vor urca Proconsul şi Smiley, de la care organizatorii așteaptă să facă un concert de zile mari.

Pentru această seară, organizatorii au pregătit și un spectaculos foc de artificii.

Mâine, în deschiderea programulu, care va avea loc tot de la ora 19, vor evolua mai mulți artişti locali, care practic vor deschide concertul moldovenilor de la Alex Calancea Band & Lupii.

Fără discuții, ziua de sâmbătă este așteptată pentru recital trupei Vunk, care a ales să sărbătorească la Botoșani împlinirea a 25 de ani de existență.

Summer Fest se va încheia cu spectacolul de duminică seară, cu începere de la ora 19:00.

După ce pe scenă vor urca mai mulți artiști locali și moldoveanca Natalia Barbu, invitații speciali vor fi membrii trupei Hara.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Zeci de localuri și mijloace de transport controlate de polițiști, amenzi de peste 5000 de lei aplicate

astăzi, 10:29
272

În timpul acțiunilor organizate pentru prevenirea și limitarea îmbolnăvirilor cu virusul Covid-19, a fost verificată respectarea măsurilor impuse în contextul stării de alertă...

Incendiu în urma unei explozii. Bătrână în stare critică trimisă la Iași

astăzi, 10:24
122

Sâmbătă dimineață, în jurul orei 9:30, pompierii botoșăneni au fost sesezati despre producerea unei explozii de butelie urmata de incendiu într o bucatarie de vara din satul De...

O copilă de 13 ani din Botoșani a născut copilul unui tânăr de 25. Procurorii au trimis tatăl în judecată

Vineri, 3 Iulie 2020
1552

Un tânăr de 25 de ani din Botoşani a fost trimis în judecată de procurori după ce a întreţinut relaţii sexuale cu o copilă de 13 ani. Mai mult decât atât fata a r...