Dacă s-a mai încălzit afară, atunci toată lumea e invitată la Summer Fest!

Dacă s-a mai încălzit afară, atunci toată lumea e invitată la Summer Fest!

Chiar dacă a început de ieri, cu organizarea unei discoteci, la care, din cauza temperatorilor specifice mai degrabă lunii Noiembrie, nu a ajuns mai nimeni, adevărata sărbătoare de Summer Fest, abia de astăzi începe.

Practic, toate concertele de la Summer Fest încep în această seară, de la ora 19:00.

Primii care urcă pe scena de la Parcul de Agrement „Cornișa” sunt DJ Project și Superchill. După deschiderea spectacolului, pe scenă vor urca Proconsul şi Smiley, de la care organizatorii așteaptă să facă un concert de zile mari.

Pentru această seară, organizatorii au pregătit și un spectaculos foc de artificii.

Mâine, în deschiderea programulu, care va avea loc tot de la ora 19, vor evolua mai mulți artişti locali, care practic vor deschide concertul moldovenilor de la Alex Calancea Band & Lupii.

Fără discuții, ziua de sâmbătă este așteptată pentru recital trupei Vunk, care a ales să sărbătorească la Botoșani împlinirea a 25 de ani de existență.

Summer Fest se va încheia cu spectacolul de duminică seară, cu începere de la ora 19:00.

După ce pe scenă vor urca mai mulți artiști locali și moldoveanca Natalia Barbu, invitații speciali vor fi membrii trupei Hara.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

La Psihiatrie, după ce a băut o sticlă cu clor!

astăzi, 08:58
43

Un bărbat a ajuns la spital după ce a spus că a băut un litru jumatate de suc amestecat cu clor. Incidentul a avut loc sâmbătă, în Dorohoi, unde tânărul de 30 de ani, a avut u...

Trei botoşăneni au ajuns la Urgenţe după ce au fost atacaţi de animalele din curtea casei!

astăzi, 08:28
103

Trei botoşăneni au ajuns la Urgenţe cu răni grave după ce au fostatacaţi de propriile animale, din bătătură.Doi dintre aceştia,de 43 şi 56 de ani, au ajuns la spital din cauza porcilor...

A ajuns la spital după ce și-a înghițit proteza!

astăzi, 08:19
168

Un bărbat din Botoșani a ajuns speriat la spital după ce și-a înghițit o proteză. Incidentul a avut loc duminică, în timp ce bărbatul de 54 de ani servea masa.La un moment dat ...