Dacă s-a mai încălzit afară, atunci toată lumea e invitată la Summer Fest!

Dacă s-a mai încălzit afară, atunci toată lumea e invitată la Summer Fest!

Chiar dacă a început de ieri, cu organizarea unei discoteci, la care, din cauza temperatorilor specifice mai degrabă lunii Noiembrie, nu a ajuns mai nimeni, adevărata sărbătoare de Summer Fest, abia de astăzi începe.

Practic, toate concertele de la Summer Fest încep în această seară, de la ora 19:00.

Primii care urcă pe scena de la Parcul de Agrement „Cornișa” sunt DJ Project și Superchill. După deschiderea spectacolului, pe scenă vor urca Proconsul şi Smiley, de la care organizatorii așteaptă să facă un concert de zile mari.

Pentru această seară, organizatorii au pregătit și un spectaculos foc de artificii.

Mâine, în deschiderea programulu, care va avea loc tot de la ora 19, vor evolua mai mulți artişti locali, care practic vor deschide concertul moldovenilor de la Alex Calancea Band & Lupii.

Fără discuții, ziua de sâmbătă este așteptată pentru recital trupei Vunk, care a ales să sărbătorească la Botoșani împlinirea a 25 de ani de existență.

Summer Fest se va încheia cu spectacolul de duminică seară, cu începere de la ora 19:00.

După ce pe scenă vor urca mai mulți artiști locali și moldoveanca Natalia Barbu, invitații speciali vor fi membrii trupei Hara.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Tânăr condamnat la închisoare pentru furt calificat, va sta cel puțin patru ani în Penitenciarul Botoșani!

astăzi, 15:21
21

În cursul zilei de miercuri, polițiștii din Rădăuți au primit spre executare mandatul de executare a pedepsei cu închisoarea emis de Judecătoria Rădăuți în dosarul privind p...

Două substanțe interzise i-au adus unui șofer din Botoșani un dosar penal!

astăzi, 15:01
37

În cursul zilei de miercuri, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au oprit pentru control pe drumul național DN 29C, în comuna Vârfu Câmpului, un autoturism condus de un...

Cu cât vor întârzia pensiile în luna mai. Anunțul făcut de șeful Casei de Pensii înainte de Paști

astăzi, 14:10
188

Pensia va veni cu o întârziere de 5-6 zile în luna mai pentru 2.500.000 pensionari care primesc banii de la poștaș. Motivul îl reprezintă faptul că primele zile ale lunii v...