Dacă e weekend, e sărbătoare la Cornișa! Festivalul lui Bachus își deschide porțile!

Dacă e weekend, e sărbătoare la Cornișa! Festivalul lui Bachus își deschide porțile!

Cornișa Aqua Park organizează în acest weekend ultimul concert în aer liber din 2019. Este vorba despre Festivalul lui Bachus ”Cotnari și prietenii”, organizat de Parcul de Agrement Cornișa în colaborare cu Primăria municipiului Botoșani și Pro Event Moldova.

Evenimentul începe astăzi de la ora 17:00, iar pe scena de la Parcul de Agrement Cornișa vor urca Nicu Paleru, Los Anonimos și Ionela Prîsniac.

Mâine, sâmbătă, manifestarea începe la aceeași oră. Organizatorii se așteaptă ca mâine la Cornișa să ajungă și cei mai mulți botoșăneni, mai ales tineri, pentru că pe scenă vor urca Lino Golden, MC So, DG Mercore și Tony Sacs. Chiar dacă serile deja sunt reci, pe scenă vor urca și animatoarele clubului Gossip din Costinești, care vor fi însoțite de un robot inteligent pentru petreceri.

Duminică va fi ultima zi de concerte și degustări de vinuri. De altfel, este ziua dedicată folclorului. Pe scenă cântă interpreți precum Diana Sârbu, Dan Doboș, Mariana Ichim, Nicu Mâță, Diana Rotaru și Sasha Letty.

Finalul festivalului își va închide porțile duminică cu muzică de club.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Detectoare de fum, monoxid de carbon și gaze, instalate de pompierii Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență Cristești în locuințele bătrânilor bolnavi și singuri din localitate! (foto, video)

astăzi, 18:23
33

Elena are 78 de ani și locuiește singură de mult timp într-o casă de la marginea localității Cristești. Copiii sunt plecați în lumea largă, spune femeia, resemnată.Pentr...

Blocada polițiștilor și jandarmilor în Botoșani și localități s-a lăsat cu sancțiuni: 14 șoferi au rămas fără permis în ultimele 24 de ore!

astăzi, 17:24
69

În ultimele 24 de ore, polițiștii botoșăneni au organizat 5 acțiuni punctuale în orașele Dorohoi, Săveni, Flămânzi, Darabani și Botoșani în cadrul planului BLOCADA, a...

PNL Botoșani, Cătălin Flutur, întâlnire cu taximetriștii: „O unitate de breaslă mai rar întâlnită în zilele noastre” (foto)

astăzi, 16:14
96

Candidatul din partea Partidului Național Liberal (PNL) – Filiala Botoșani, Cătălin Flutur, a avut zilele trecute o întâlnire cu taximetriștii din Botoșani.Redăm mai jos i...