Crimă la Manoleasa. O basarabeancă a fost găsită ștrangulată în pădure

Crimă la Manoleasa. O basarabeancă a fost găsită ștrangulată în pădure

O basarabeancă de 43 de ani, stabilită în România, a avut parte de o moarte groaznică, în mâinile iubitului ei.

Femeia, originară din Republica Moldova, a plecat cu maşina, îmrepună cu iubitul ei, un bărbat de 46 de ani, din Manoleasa, pe data de 4 iunie spre Coţuşca, acolo unde locuieşte o fiică a femeii. Doar că cei doi iubiţi nu a mai ajuns niciodată la destinaţie, iar fiica femeii a sunat la 112 pentru a anunţa disăpariţia mamei sale.

Poliţiştii au început o amplă acţiune de căutare, pe data de şase iunie aceştia găsind maşina şi trupul neînsufleţit al femeii, ambele abandonate într-o pădure din marginea comunei Manoleasa, la câţiva kilometri depărtare unul de altul.

Femeia prezenta urme de violenţă, având semnele unei ştrangulări provocată cu mâinile în jurul gâtului. Bărbatul, care este şi proprietarul maşinii, nu a putut fi găsit nicări, şi acesta fiind dat în urmărire de poliţişti.

În cele din urmă, acesta a fost găsit luni seară, ascunzându-se în Manoleasa şi a fost reţinut. Ulterior, bărbatul a fost arestat pentru 30 de zile, sub acuzaţia de omor.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

O femeie de 97 de ani a ieșit singură din casa cuprinsă de flăcări! (Foto)

astăzi, 10:14
20

O femeie în vârstă de 97 de ani, din localitatea Pădureni, a rămas fără casă în urma unui incendiu generat, cel mai probabil, de jarul căzut din sobă pe materiale combustibil...

Zi neagră pentru drumari: o femeie de 45 de ani a murit, un bărbat este în stare gravă. Apel către participanții la trafic!

astăzi, 09:41
427

În timp ce efectua lucrări de întreținere curentă, o echipă de drumari a fost implicată într-un accident rutier.Cu toate că lucrările efectuate erau semnalizate corespunz...

Botoșănean judecat după ce și-a bătut cu cruzime soția!

astăzi, 09:33
53

Parchetul de pe lângă Tribunalul Botoşani a dispus trimiterea în judecată în stare de libertate a lui P.D., în vârstă de 67 de ani, din orașul Flămânzi, jude...