Cinci copii au fost la un pas de moarte la Dorohoi după izbucnirea unui incendiu

Cinci copii au fost la un pas de moarte la Dorohoi după izbucnirea unui incendiu

Pompierii din Dorohoi au fost solicitați în această după amiază să intervină pentru stingerea unui incendiu care a cuprins o casă de pe strada Constructorului din municipiul Dorohoi.

În momentul izbucnirii incendiului în locuință erau 5 copii cu vârste între 3 și 9 ani, iar focul se pare că a izbucnit după ce un adult de 35 de ani a încercat să aprindă focul în sobă cu benzină.

La fața locului s-au deplasat două echipaje din cadrul Detașamentului de Pompieri Dorohoi, cu două autospeciale cu apă și spuma și un echipaj al SJA. La sosirea forțelor de intervenție la fața locului, ardea o parte din acoperișul unei case și bunurile din interior. Pompierii au eliminat pericolul de explozie, din interiorul casei fiind scoasă o butelie.

În urma incendiului, un bărbat a fost intoxicat cu monoxid de carbon, fiind transportat la spital de ambulanța SAJ. Copii au fost scoși din locuință înainte de sosirea forțelor de intervenție la fața locului.

Preventiv, medicul de pe SJA a decis să îi transporte si pe copilași la spital.

 

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Cătălin Flutur a anunțat în această seară proiectul de buget al municipiului Botoșani. Acesta va intra în discuția Consiliului Local peste două zile, dar sunt șanse mici ca PSD să îl lase în această formă!

astăzi, 20:46
96

Cu două zile înainte de ședința Consiliului Local de la Botoșani, un consiliu dominat brutal de ani de zile de PSD, primarul municipiului, Cătălin Flutur, a anunțat în această sear...

Ministrul interimar al Afacerilor Interne, Marcel Vela: MAI nu are capacitatea de a acoperi cu personal, jandarmi și polițiști, paza școlilor din România!

astăzi, 20:11
85

“Pe fondul creșterii violenței și a consumului de droguri, MAI nu are capacitatea de a acoperi cu personal, jandarmi și polițiști, să asigure paza tuturor școlilor din România&rdqu...

Așa ceva… Pompierii au găsit două fețe de pernă pline cu pitoni regali!

astăzi, 19:49
550

Când ne gândim la pompieri ne gândim la faptul că sunt dispuși să-și dea viața pentru a stinge flăcările, însă nimeni nu se aștepta ca în două fețe de perne di...