Cinci copii au fost la un pas de moarte la Dorohoi după izbucnirea unui incendiu

Cinci copii au fost la un pas de moarte la Dorohoi după izbucnirea unui incendiu

Pompierii din Dorohoi au fost solicitați în această după amiază să intervină pentru stingerea unui incendiu care a cuprins o casă de pe strada Constructorului din municipiul Dorohoi.

În momentul izbucnirii incendiului în locuință erau 5 copii cu vârste între 3 și 9 ani, iar focul se pare că a izbucnit după ce un adult de 35 de ani a încercat să aprindă focul în sobă cu benzină.

La fața locului s-au deplasat două echipaje din cadrul Detașamentului de Pompieri Dorohoi, cu două autospeciale cu apă și spuma și un echipaj al SJA. La sosirea forțelor de intervenție la fața locului, ardea o parte din acoperișul unei case și bunurile din interior. Pompierii au eliminat pericolul de explozie, din interiorul casei fiind scoasă o butelie.

În urma incendiului, un bărbat a fost intoxicat cu monoxid de carbon, fiind transportat la spital de ambulanța SAJ. Copii au fost scoși din locuință înainte de sosirea forțelor de intervenție la fața locului.

Preventiv, medicul de pe SJA a decis să îi transporte si pe copilași la spital.

 

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Cătălin Silegeanu, candidat independent la Primăria municipiului Botoșani, după alegerile locale: V-ați făcut "nevoile fiziologice" pe votul cetățenilor și pe drepturile lor!

astăzi, 08:33
33

Într-un comunicat de presă, Cătălin Silegeanu, candidat independent la Primăria municipiului Botoșani, a criticat în termeni foarte duri derularea alegerilor locală de la Botoșani....

Un tânăr din Vorniceni a fost trimis în judecată după ce a ucis un bătrân cu o palmă

astăzi, 08:25
52

Parchetul de pe lângă Tribunalul Botoşani a dispus trimiterea în judecată în stare de libertate a inculpatului O.F.B., în vârstă de 19 ani, din comuna Vorniceni, jude...

"Trioul" de la FC Botoșani, convocat la naționala de tineret.

astăzi, 08:20
41

FC Botoșani trimite iar 3 jucători la naționala de tineret. Selecționerul Adrian Mutu a decis să îi cheme la lot pe Denis Haruț, Andrei Chindriș și George Cîmpanu, jucători care s...