Ca în filmele: după un accident rutier, și șoferul și victima s-au făcut nevăzuți

Ca în filmele: după un accident rutier, și șoferul și victima s-au făcut nevăzuți

Un bărbat de 71 de ani din comuna Vlăsineşti care se deplasa în calitate de conducător auto pe raza localităţii de domiciliu, a surprins şi accidentat un pieton de 18 care circula pe aceeaşi direcţie.

După producerea accidentului, cei doi au părăsit locul faptei, ulterior victima solicitând intervenţia unui echipaj medical.

Conducătorul auto a fost depistat de poliţişti la domiciliu, iar cu ocazia testării alcoolscopice, rezultatul a fost negativ.

În cauză a fost întocmit un dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea organelor de poliţie.

 

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ciolacu face lămuriri după gafa de la Timișoara în care a jignit moldovenii. „Sunt moldovean așa cum sunt ardelean, bănățean, oltean sau bucovinean.”

astăzi, 20:13
246

Marcel Ciolacu a revenit cu lămuriri după ce a inflamat opinia publică atunci când a afirmat că se simte jignit dacă e făcut „moldovean“, el fiind din Buzău. Asociația Mișca...

Opt tineri viitori jandarmi au finalizat primul stagiu de practică la IJJ Botoșani! (foto)

astăzi, 19:43
396

Ștefan, David, Iulian, Marcel, Alin, Andrei, Octavian și Antonio, elevi ai Școlii Militare de Subofițeri Jandarmi ,,Petru Rareș" din Fălticeni, au terminat, vineri, primul lor stagiu de pra...

Complice la furt, băgat în închisoare pentru aproape 3 ani!

astăzi, 19:17
127

În cursul zilei de joi, polițiștii din Gura Humorului au fost înștiințați despre emiterea mandatului pedepsei cu închisoarea privind pe un bărbat de 43 ani, domiciliat în...