Botoșani: Elev de la un liceu din oraș, amenințat cu cuțitul!

Pe numele agresorului au fost întocmite actele de sesizare a organelor de urmărire penală sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de port ilegal de armă albă, amenințare și tulburarea ordinii și liniștii publice.

Botoșani: Elev de la un liceu din oraș, amenințat cu cuțitul!
Jandarmii au dezarmat, miercuri după-amiază, un bărbat care a amenințat cu cuțitul un elev din clasa a XII - a de la Liceul Pedagogic "Nicolae Iorga" din municipiul Botoșani.

Un echipaj din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Botoșani a intervenit în jurul orei 13.00, în urma unui apel telefonic primit de la personalul de serviciu, și a identificat în apropierea sălii de sport a liceului un tânăr în vârstă de 23 de ani, care avea semnalmentele descrise de apelant.
 
În urma controlului autovehiculului cu care tânărul venise în zonă au fost găsite un cuțit cu lama de aproximativ 19 cm lungime, o lanternă cu electroșocuri și un box metalic tip rozetă.

Bărbatul a fost condus la sediul inspectoratului unde i-au fost întocmite actele de sesizare a organelor de urmărire penală sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de port ilegal de armă albă, amenințare și tulburarea ordinii și liniștii publice.
 
"În plus, pentru scandalul făcut, atât bărbatul, cât și un elev din clasa a IX - a de la un alt liceu din localitate, în "sprijinul" căruia venise, au fost amendați de jandarmi cu câte 400 de lei fiecare. Actele procedurale întocmite vor fi înaintate către Parchetul de pe lângă Judecătoria Botoșani în vederea soluționării", informează reprezentanții Jandarmeriei Botoșani.
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Nouă viitori pompieri au depus jurământul militar, la sediul ISU Botoșani

astăzi, 12:53
26

Nouă dintre elevii Școlii de Subofițeri Pompieri și Protecție Civilă „Pavel Zăgănescu” Boldești, promoția martie-noiembrie 2020 au depus, vineri, jurământul militar.Es...

Două femei infectate cu COVID au născut la Maternitatea din Botoşani. Alte cinci gravide pozitive au primit tratament

astăzi, 12:33
142

Două femei infectate cu virusul COVID-19 au născut la Secţia de obstetrică şi ginecologie a Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) "Mavromati" Botoşani, iar alte cinci, în diver...

Anunț Nova Apaserv cu privire la programul casieriilor pe 1 iunie

astăzi, 12:21
79

S.C. Nova Apaserv S.A. Botoșani anunță utilizatorii că în data de 1 iunie, toate casieriile vor avea program cu publicul în intervalul orar 9:00-17:00.