Botoșani: Elev de la un liceu din oraș, amenințat cu cuțitul!

Pe numele agresorului au fost întocmite actele de sesizare a organelor de urmărire penală sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de port ilegal de armă albă, amenințare și tulburarea ordinii și liniștii publice.

Botoșani: Elev de la un liceu din oraș, amenințat cu cuțitul!
Jandarmii au dezarmat, miercuri după-amiază, un bărbat care a amenințat cu cuțitul un elev din clasa a XII - a de la Liceul Pedagogic "Nicolae Iorga" din municipiul Botoșani.

Un echipaj din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Botoșani a intervenit în jurul orei 13.00, în urma unui apel telefonic primit de la personalul de serviciu, și a identificat în apropierea sălii de sport a liceului un tânăr în vârstă de 23 de ani, care avea semnalmentele descrise de apelant.
 
În urma controlului autovehiculului cu care tânărul venise în zonă au fost găsite un cuțit cu lama de aproximativ 19 cm lungime, o lanternă cu electroșocuri și un box metalic tip rozetă.

Bărbatul a fost condus la sediul inspectoratului unde i-au fost întocmite actele de sesizare a organelor de urmărire penală sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de port ilegal de armă albă, amenințare și tulburarea ordinii și liniștii publice.
 
"În plus, pentru scandalul făcut, atât bărbatul, cât și un elev din clasa a IX - a de la un alt liceu din localitate, în "sprijinul" căruia venise, au fost amendați de jandarmi cu câte 400 de lei fiecare. Actele procedurale întocmite vor fi înaintate către Parchetul de pe lângă Judecătoria Botoșani în vederea soluționării", informează reprezentanții Jandarmeriei Botoșani.
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Centre de servicii medico-sociale pentru comunitățile rurale din județul Botoșani!

Marţi, 25 Iunie 2019
217

Şapte centre comunitare de servicii medico-sociale integrate au fost înfiinţate în judeţele Botoşani, Sălaj şi Tulcea în cadrul Programului de Cooperare Elveţiano-Român,...

Fetiță la un pas de a fi strivită de o ușă metalică!

Marţi, 25 Iunie 2019
909

O fetiță de 6 ani, din localitatea Cucorăni, comuna Mihai Eminescu, a ajuns la spital cu multiple traumatisme la nivelul bazinului și al picioarelor, după ce o ușă metalică s-a prăbușit pest...

Atacantul Reagy Ofosu a semnat cu FC Botoșani

Marţi, 25 Iunie 2019
209

Aflată în cantonamentul din Austria, FC Botoșani a parafat prima înțelegere. Reagy Ofosu a semnat cu roș-alb-albaștri pe o perioadă de doi ani.Atacantul cu cetățenie germană ...