Botoșani: Elev de la un liceu din oraș, amenințat cu cuțitul!

Pe numele agresorului au fost întocmite actele de sesizare a organelor de urmărire penală sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de port ilegal de armă albă, amenințare și tulburarea ordinii și liniștii publice.

Botoșani: Elev de la un liceu din oraș, amenințat cu cuțitul!
Jandarmii au dezarmat, miercuri după-amiază, un bărbat care a amenințat cu cuțitul un elev din clasa a XII - a de la Liceul Pedagogic "Nicolae Iorga" din municipiul Botoșani.

Un echipaj din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Botoșani a intervenit în jurul orei 13.00, în urma unui apel telefonic primit de la personalul de serviciu, și a identificat în apropierea sălii de sport a liceului un tânăr în vârstă de 23 de ani, care avea semnalmentele descrise de apelant.
 
În urma controlului autovehiculului cu care tânărul venise în zonă au fost găsite un cuțit cu lama de aproximativ 19 cm lungime, o lanternă cu electroșocuri și un box metalic tip rozetă.

Bărbatul a fost condus la sediul inspectoratului unde i-au fost întocmite actele de sesizare a organelor de urmărire penală sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de port ilegal de armă albă, amenințare și tulburarea ordinii și liniștii publice.
 
"În plus, pentru scandalul făcut, atât bărbatul, cât și un elev din clasa a IX - a de la un alt liceu din localitate, în "sprijinul" căruia venise, au fost amendați de jandarmi cu câte 400 de lei fiecare. Actele procedurale întocmite vor fi înaintate către Parchetul de pe lângă Judecătoria Botoșani în vederea soluționării", informează reprezentanții Jandarmeriei Botoșani.
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

ANUNȚUL Ministerului Muncii: Cum se va face plata în avans a pensiilor aferente lunii mai 2024!

astăzi, 14:44
233

Executivul a aprobat, în ședința de joi, cele două acte normative care asigură plata în avans a pensiilor și a altor drepturi prevăzute de legi speciale, aferente lunii mai 2024....

(P) Factorii care influențează prețul unei campanii SEO

astăzi, 14:21
42

Site-ul afacerii tale încă nu primește suficient trafic organic sau nu are vizibilitate online și vrei să incluzi o campanie SEO în strategia de marketig digital, așa că ai înc...

O zi pe cel mai nordic hotar al țării, la capătul județului Botoșani!

astăzi, 14:06
355

Prutul desenează aici o graniță meschină între maluri plămădite din același pământ. Pe malul drept se înșiră Miorcanii poetului Ion Pillat. Pe cel stâng, ca înt...