Botoșani: Elev de la un liceu din oraș, amenințat cu cuțitul!

Pe numele agresorului au fost întocmite actele de sesizare a organelor de urmărire penală sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de port ilegal de armă albă, amenințare și tulburarea ordinii și liniștii publice.

Botoșani: Elev de la un liceu din oraș, amenințat cu cuțitul!
Jandarmii au dezarmat, miercuri după-amiază, un bărbat care a amenințat cu cuțitul un elev din clasa a XII - a de la Liceul Pedagogic "Nicolae Iorga" din municipiul Botoșani.

Un echipaj din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Botoșani a intervenit în jurul orei 13.00, în urma unui apel telefonic primit de la personalul de serviciu, și a identificat în apropierea sălii de sport a liceului un tânăr în vârstă de 23 de ani, care avea semnalmentele descrise de apelant.
 
În urma controlului autovehiculului cu care tânărul venise în zonă au fost găsite un cuțit cu lama de aproximativ 19 cm lungime, o lanternă cu electroșocuri și un box metalic tip rozetă.

Bărbatul a fost condus la sediul inspectoratului unde i-au fost întocmite actele de sesizare a organelor de urmărire penală sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de port ilegal de armă albă, amenințare și tulburarea ordinii și liniștii publice.
 
"În plus, pentru scandalul făcut, atât bărbatul, cât și un elev din clasa a IX - a de la un alt liceu din localitate, în "sprijinul" căruia venise, au fost amendați de jandarmi cu câte 400 de lei fiecare. Actele procedurale întocmite vor fi înaintate către Parchetul de pe lângă Judecătoria Botoșani în vederea soluționării", informează reprezentanții Jandarmeriei Botoșani.
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Invitatul de la Știri – Elena Ramona Guraliuc, medic primar, șeful Unității de Primiri Urgențe Botoșani, candidatul PSD pentru Senatul României

Miercuri, 25 Noiembrie 2020
1184

“Invitatul de la Știri” a fost astăzi Elena Ramona Guraliuc, medic primar, șeful Unității de Primiri Urgențe (UPU-SMURD) de la Spitalul Județean “Mavromati” Botoșa...

O mare de oameni l-a condus pe ultimul drum pe bărbatul ucis în bătaie de doi prieteni (video)

Miercuri, 25 Noiembrie 2020
2412

Un sat întreg l-a plâns, miercuri, pe Ciprian tânărul de 37 de ani, din Conceşti, ucis în mod brutal de cei doi tineri de 25 şi 27 de ani din aceeași localitate.A ...

​​VIDEO. Iohannis: „Nu intenționez să promovez instituirea unei carantine la nivel național după alegerile din 6 decembrie”

Miercuri, 25 Noiembrie 2020
167

Președintele Klaus Iohannis a dat asigurări miercuri seara că nu există intenția de a se institui o carantină la nivel național după alegerile parlamentare din 6 decembrie. „Lockdown-ul ...