Botoșani: Copil mort la doar trei săptămâni de la naștere!

Botoșani: Copil mort la doar trei săptămâni de la naștere!

Avea la naștere 3.300 de grame, iar după trei săptămâni bebelușul a murit, având o greutate de numai un kilogram. Medicii chemați în ajutor nu au mai putut face nimic pentru a salva viața micuțului.

Tânăra mamă, în vârstă de 19 ani, a născut un băiețel la Maternitatea Botoșani, sarcina nefiind monitorizată de vreun medic până atunci. Copilul a avut la naștere 3.300 de grame, el fiind externat fără ca medicii să fi semnalat vreo problema.

Luni dimineață, mama a sunat la 112, spunând că bebelușul nu se simte bine. Când au ajuns la locuința tinerei, cadrele medicale au constatat că micuțul nu are puls, solicitându-se intervenția ambulanței de terapie intensivă mobilă SMURD. Nici al doilea echipaj nu a mai putut face nimic, copilul fiind în stop cardio0respirator. Micuțul a fost intubat, resuscitat până la spital și la spital, dar fără rezultat. 

Cadrele medicale au rămas uimite când au văzut că bebelușul cântărea, la trei săptămâni de viață, un kilogram. A fost sesizată poliția, cazul fiind preluat de oamenii legii, care au demarat cercetări și au dispus efectuarea autopsiei pentru a se stabili cauza morții micuțului. 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Punctul de lucru din Dorohoi pentru Permise și Înmatriculări își suspendă activitatea

Marţi, 20 Octombrie 2020
282

Activitatea de lucru cu publicul la sediul din Dorohoi al Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor se suspendă pe o perioadă de 14 zile, anunță...

3 superi mutări pentru play-off! Un jucător cu meciuri în Champions League, superstarul sirian și un german vor juca la Botoșani!

Marţi, 20 Octombrie 2020
478

FC Botoșani încearcă să acopere golurile, iar conducerea clubului a anunțat 5 transferuri. Daca azi dimineață a apărut numele primului jucător, atacantul Mohamad Mawas, în această...

Amenzi de 12.000 de lei aplicate în contextul măsurilor anti-COVID. Operatori economici sancționați

Marţi, 20 Octombrie 2020
257

În ultimele 24 de ore, sub autoritatea Instituție Prefectului, au fost desfășurate noi acțiuni de verificare cu privire la respectarea măsurilor impuse în contextul stării de alertă...