Botoşănean bătut şi lăsat fără maşină din cauza unei datorii!

Un bărbat din judeţul Botoşani a ajuns pe patul de spital după ce s-a întâlnit cu un individ faţă de care avea o datorie. Pe lângă bătaia primită, botoşăneanul a rămas şi fără maşină. Agresorul a fost reţinut de poliţişti.

Botoşănean bătut şi lăsat fără maşină din cauza unei datorii!

   Foto: Arhiva Stiri.botosani.ro

La data de 4 ianuarie, ora 20.30, patrula de siguranță publică din cadrul Secției 4 Poliție Rurală Gălănești, din judeţul Suceava, în timp ce efectua serviciul de control și supraveghere a traficului rutier  pe raza comunei Frătăuții Vechi, sat Măneuți, a oprit pentru control microbuz care se deplasa pe drumul public.

Potrivit poliţiştilor, în urma verificării documentelor prezentate de către conducătorul auto, respectiv carte de identitate și permis de conducere, acesta a fost identificat în persoana unui bărbat de 51 ani, domiciliat în municipiul Rădăuți.

Aproape concomitent, la ora 20.41, poliţiştii au fost sesizaţi cu privire la un furt de maşină cu aceleaşi caracteristici ca cea oprită.

Având în vedere aceste aspecte, a fost interogat conducătorul auto cu privire la modalitatea în care a intrat în posesia autovehiculului, acesta declarând că proprietarul de drept al mașinii este un bărbat de 36 ani, din orașul Darabani, județul Botoșani, care ar fi avut o datorie la el din vara anului trecut.

Pentru a-și recupera datoria bărbatul de 51 de ani a venit în Măneuți, i-a aplicat mai multe lovituri proprietarului, apoi s-a urcat la volan și a plecat, cu intenția de a ajunge în municipiul Rădăuți, la domiciliu.

Botoşăneanul a fost transportat la Spitalul Municipal Rădăuți, unde i s-au acordat îngrijiri medicale.

“În baza probatoriului administrat s-a dispus reținerea bărbatului de 51 de ani pe o perioadă de 24 ore şi introducerea în arestul IPJ Suceava. Ulterior, judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Rădăuți a dispus arestarea preventivă pentru o perioadă de 30 zile a bărbatului de 51 de ani. În cauză sunt continuate cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „tâlhărie calificată””, a declarat Ionuţ Epureanu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Primăriile din Botoșani care stau mereu cu mâna-ntinsă la Guvern. „Nu facem față cheltuielilor din venituri proprii!”

astăzi, 10:45
7

Potrivit statisticilor, la nivel național, mai bine de două treimi din primăriile de comună din România nu reușesc să achite nici măcar salariile angajaților sau să achite facturile din...

Mailat, eroul de pe Municipal: ”Știu cât muncesc și cât de mult îmi doresc să salvez echipa de la retrogradare!”

astăzi, 10:14
113

Meciul a fost marcat de autogolul lui Gabriel de Moura în minutul 13, care a deschis scorul în favoarea echipei moldovene.În timp ce pentru Dinamo, Astrit Slemani a reușit să e...

Triumf botoșănean în Polonia: Trofeul festivalului și Premiul pentru cea mai bună actriță! (Foto)

astăzi, 09:54
61

Teatrul Pentru Copii și Tineret „Vasilache” (Studioul de Teatru pentru Tineret) a participat în această perioadă la Festivalul Internațional de Teatru Sitfy Polonia.Aflat la ...