Beat şi fără permis, a intrat într-un autoturism parcat!

Deşi nu posedă permis de conducere şi consumase băuturi alcoolice, un bărbat din judeţul Botoşani nu a avut nicio reţinere în a se urca la volan. Drumul său s-a oprit după ce a lovit un autoturism parcat, pe numele său fiind deja întocmit un dosar penal. 

Beat şi fără permis, a intrat într-un autoturism parcat!

   Foto: Arhiva Stiri.botosani.ro

Luni, în jurul orei 18.00, G.D. de 50 de ani, din oraşul Flămânzi, judeţul Botoșani, în timp ce conducea un tractor pe strada 1907 din localitate, pierde controlul asupra direcției de mers şi impactează un autoturism parcat pe partea dreaptă a sensului său de deplasare.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, valoarea indicată fiind de 0,78 mg /l alcool pur în aerul expirat; ulterior i-au fost recoltate probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

De asemenea, în urma verificărilor efectuate, s-a stabilit că bărbatul nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunilor de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului şi conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

 

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Bărbat de 47 de ani, sancționat pentru transport ilegal de persoane!

Joi, 28 Martie 2024
124

La data de 27 martie 2024, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au oprit pentru control, pe drumul european E 587, în comuna Frumușica, un autoturism condus de un bărbat, de 47 de ani, d...

Campania antidrog care educă elevii să aleagă înțelept, la Colegiului Economic ”Octav Onicescu” Botoșani (Foto)

Joi, 28 Martie 2024
90

În scopul prevenirii consumului de droguri în rândul populației de vârstă școlară, în perioada decembrie 2023 – iunie 2024, Inspectoratul de Poliție Județean ...

Vești bune de la premierul României: supermarketurile nu vor fi închise în week-end!

Joi, 28 Martie 2024
82

Premierul Marcel Ciolacu a anunțat, joi, la începutul ședinței de guvern, că magazinele nu vor fi închise în weekend, subliniind că, „din toate semnalele primite din r&aci...