Accident urmat de incendiu în apropiere de localitatea Frumușica, soldat cu o victimă. Vinovatul, mort de beat!

Accident urmat de incendiu în apropiere de localitatea Frumușica, soldat cu o victimă. Vinovatul, mort de beat!

Un accident grav, urmat de incendiu, a avut loc joi seară, pe drumul dintre Flămânzi și localitatea Frumușica. Două autovehicule au fost implicate, impactul fiind soldat cu rănirea unei persoane.

Conducătorul unui autoturism circula pe relatia Iași - Botoșani, iar, la un moment dat, a pierdut controlul volanului, a pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune cu un Autotren, practic un ansamblu cap tractor și remorcă pe care îl recunoaștem mai ușor sub numele de TIR. Bărbatul a cauzat accidentul pe fondul alcoolizării.

„La testarea alcoolscopică, a rezultat valoarea de 1,26 mg/l alcool pur în aerul expirat, în cazul șoferului autoturismului”, au precizat reprezentanții Inspectoratului Județean de Poliție.

Mașina a luat foc, iar un pompier aflat în timpul liber, plt. maj. Marian Covaliu, a intervenit pentru stingerea incendiului care se manifesta la compartimentul motor al autoturismului, până la sosirea colegilor săi. Două echipaje cu două autospeciale au ajuns la fața locului pentru eliminarea riscului de re-aprindere.

Victima este aceeași cu cel care a cauzat impactul: conducătorul auto al autoturismului, ieșit din mașină la momentul intervenției. Acesta a fost preluat de un echipaj al Serviciului Județean de Ambulanță sportat la și transportat spre Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului „Mavromati”.

Foto de la locul accidentului:




 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ciolacu face lămuriri după gafa de la Timișoara în care a jignit moldovenii. „Sunt moldovean așa cum sunt ardelean, bănățean, oltean sau bucovinean.”

astăzi, 20:13
98

Marcel Ciolacu a revenit cu lămuriri după ce a inflamat opinia publică atunci când a afirmat că se simte jignit dacă e făcut „moldovean“, el fiind din Buzău. Asociația Mișca...

Opt tineri viitori jandarmi au finalizat primul stagiu de practică la IJJ Botoșani! (foto)

astăzi, 19:43
189

Ștefan, David, Iulian, Marcel, Alin, Andrei, Octavian și Antonio, elevi ai Școlii Militare de Subofițeri Jandarmi ,,Petru Rareș" din Fălticeni, au terminat, vineri, primul lor stagiu de pra...

Complice la furt, băgat în închisoare pentru aproape 3 ani!

astăzi, 19:17
90

În cursul zilei de joi, polițiștii din Gura Humorului au fost înștiințați despre emiterea mandatului pedepsei cu închisoarea privind pe un bărbat de 43 ani, domiciliat în...