A lovit o adolescentă pe trecerea de pietoni, apoi a părăsit locul faptei!

Șoferul în vârstă de 37 de ani, din municipiul Botoșani, a fost depistat de oamenii legii, el fiind acum cercetat pentru vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului.

A lovit o adolescentă pe trecerea de pietoni, apoi a părăsit locul faptei!
Marți, un bărbat de 37 de ani, din municipiul Botoşani, la efectuarea virajului la stânga pentru a pătrunde dinspre strada Prieteniei pe Bulevardul Mihai Eminescu, surprinde şi accidentează o minoră de 17 ani care se angajase regulamentar în traversarea drumului public pe marcajul pietonal.
 
După producerea evenimentului rutier, conducătorul auto a părăsit locul faptei, fiind depistat ulterior de organele de poliţie. Acesta a fost testat alcoolscopic, rezultatul fiind negativ.
 
Potrivit IPJ Botoșani, în cauză a fost întocmit un dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea organelor de poliţie.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Cum vrea un fost consilier al lui Costică Macaleți să schimbe pe furiș procedura de verificare a colaboratorilor Securității!

astăzi, 13:54
3

În timp ce Parlamentul numește șase noi membri în Consiliului Naţional pentru Studierea Arhivelor Securităţii (CNSAS), în instituție mocnește un scandal legat de procedura de ...

Fără taxă de internare la „Mavromati”? Ce spune noul manager al spitalului! (video)

astăzi, 13:32
109

La aproape o săptămână de la ocuparea funcției de manager interimar, economist Corneliu Mihai a participat la o conferință cu presa locală. În cadrul conferinței, managerul unită...

MasterClass de Bune Maniere și Etichetă Socială cu Artech Wine și Virgil Mănescu

astăzi, 13:22
56

Într-o lume în care interacțiunile sociale și profesionale sunt tot mai importante, dezvoltarea abilităților de comunicare și comportament adecvat devine crucială pentru succesul per...