4.000 de țigarete confiscate de jandarmi în Piața Centrală!

4.000 de țigarete confiscate de jandarmi în Piața Centrală!
O acţiune a jandarmilor pentru combaterea contrabandei în Piaţa Centrală a municipiului Botoşani s-a soldat cu ridicarea în vederea confiscării a 4.000 de ţigarete.
 
Acţiunea a fost executată în dimineaţa zilei de 3 octombrie, pachetele de ţigări găsite de jandarmi neavând aplicat timbrul pentru acciză prevăzut de legislaţia specifică acestui domeniu.
 
Oamenii legii i-au întocmit unei femei actele de sesizare a organelor de urmărire penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contrabandă, cantitatea de ţigări descoperită fiind predată lucrătorilor din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice, împreună cu actele procedurale întocmite, în vederea continuării cercetărilor.

Conform prevederilor Codului Vamal, transportul şi vânzarea bunurilor care trebuie plasate sub un regim vamal sunt asimilate înfracţiunii de contrabandă, fiind pedepsite cu închisoare de la 2 la 7 ani şi interzicerea unor drepturi, informează Compartimentul Informare, Relaţii Publice şi cu Publicul din cadrul IJJ Botoșani.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ciolacu face lămuriri după gafa de la Timișoara în care a jignit moldovenii. „Sunt moldovean așa cum sunt ardelean, bănățean, oltean sau bucovinean.”

astăzi, 20:13
178

Marcel Ciolacu a revenit cu lămuriri după ce a inflamat opinia publică atunci când a afirmat că se simte jignit dacă e făcut „moldovean“, el fiind din Buzău. Asociația Mișca...

Opt tineri viitori jandarmi au finalizat primul stagiu de practică la IJJ Botoșani! (foto)

astăzi, 19:43
265

Ștefan, David, Iulian, Marcel, Alin, Andrei, Octavian și Antonio, elevi ai Școlii Militare de Subofițeri Jandarmi ,,Petru Rareș" din Fălticeni, au terminat, vineri, primul lor stagiu de pra...

Complice la furt, băgat în închisoare pentru aproape 3 ani!

astăzi, 19:17
115

În cursul zilei de joi, polițiștii din Gura Humorului au fost înștiințați despre emiterea mandatului pedepsei cu închisoarea privind pe un bărbat de 43 ani, domiciliat în...