DRAMĂ: 10 oameni au murit și 7 au fost răniți într-un accident pe o șosea din România! Toate victimele erau mame și aveau copii acasă! VIDEO

DRAMĂ: 10 oameni au murit și 7 au fost răniți într-un accident pe o șosea din România! Toate victimele erau mame și aveau copii acasă! VIDEO

O tragedie s-a petrecut sâmbătă dimineață pe șosea, într-o comună din Ialomița, în apropiere de Urziceni, unde 10 oameni au murit și 7 au fost răniți.   

Este una din cele mai mari drame petrecute pe șoselele din România în ultimii ani și se pare că se datorează oboselii la volan și nerespectării timpilor de conducere.

Iar ca că vă dați seama cât de mare este această dramă, luați în calcul faptul că toate victimele erau femei și mame! Și toate aveau unul, doi sau trei copii acasă, care acum au rămas fără unul din părinți! Toate mergeau la muncă și urmau să înceapă tura la ora 7.00!

Accidentul a fost provocat de faptul că șoferul unui TIR a intrat pe contrasens, intrând în plină coliziune cu un microbuz de călători, a declarat, purtătorul de cuvânt al IPJ Ialomița, subinspectorul Ludmila-Marină Dascălu.   

 "Cercetările sunt îngreunate deoarece ambii șoferi au decedat", a precizat sursă citată.   

Circulația a fost blocată pe ambele sensuri ale DN 2A în zonă producerii accidentului, fiind reluată în jurul orei 7:30.   

 7 răniți au fost transportați la spital-3 la Spitalul Slobozia și 4 către Spitalele Bagdasar și Floreasca din București.   

Potrivit primelor date, un microbuz și un TIR s-au izbit violent, iar autoritățile au activat planul roșu de intervenție.   

În microbuz se aflau 17 persoane și 9 dintre ele și-au pierdut viață. Totodată, și șoferul TIR-ului a suferit răni extrem de grave și nu a mai putut fi salvat.   

Reprezentanții ISU Ialomița au comunicat că Planul Roșu de Intervenție a fost activat la oră 5:15, fiind vorba de un număr mare de victime rămase încarcerate.

Compania Mega Image a transmis, sâmbătă, un mesaj de condoleanţe pe pagina sa de Facebook, după ce opt angajate ai lanţului de supermarketuri au murit, iar alte şapte au fost rănite în accidentul de pe DN2 A din judeţul Ialomiţa.

„Anunţăm cu regret faptul că, în dimineaţa zilei de astăzi, am pierdut opt colegi şi alti şapte sunt răniti în ceea ce a fost catalogat drept cel mai grav accident rutier din 2019. Din primele informaţii transmise de purtătorul de cuvânt al IPJ Ialomiţa, accidentul a fost provocat de faptul că, şoferul TIR-ului a intrat pe contrasens, intrând în plină coliziune cu microbuzul în care se aflau colegele noastre. Suntem alături de familiile îndurerate şi le vom sprijini în toate demersurile necesare”, scrie pe pagina oficială de Facebook a Mega Image. În microbuz se aflau doar femei, angajate în Bucureşti, la Mega Image.

Accidentul a avut loc în zonă comunei Sfântu Gheorghe, din comună Balaciu:

          

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

5 cadre didactice dintr-o localitate din Botoșani s-au specializat în tehnici didactice moderne în Finlanda (Foto)

astăzi, 18:33
114

În perioada 17 – 23.03.2024, 5 cadre didactice de la Scoala Gimnaziala nr. 1 Unteni, judetul Botosani, au participat la cursuri de perfectionare organizate de Asociatia Edu2Grow in Finland...

Amenzi de zeci de mii de lei și 10 permise confiscate de polițiști la Botoșani!

astăzi, 17:56
39

 În ultimele 24 de ore, polițiștii botoșăneni au organizat 4 acțiuni punctuale, în cadrul planului BLOCADA, acționând în sistem integrat, împreună cu jand...

„Un copac pentru viitorul nostru!”- activitate de promovare a împăduririi la școala din Albești! (Foto)

astăzi, 17:21
35

Protejarea mediului înconjurător a fost mereu una dintre grijile elevilor și cadrelor didactice de la Școala Gimnazială nr. 2 din Tudor Vladimirescu, comuna Albești. Având în ve...