Săptămâna prevenirii criminalităţii, la o grădiniță din municipiul Botoșani

Poliţiştii au fost, vineri, în mijlocul copiilor de la Grădinița cu program prelungit nr. 19 Botoşani. Copiii au fost interesaţi să afle de la ce vârstă pot circula pe stradă cu bicicleta, precum şi care este momentul în care pot fi pasageri pe locul din dreapta şoferului.        
                                                                                                                                                            

Săptămâna prevenirii criminalităţii, la o grădiniță din municipiul Botoșani

Poliţiştii rutieri au continuat activităţile preventive din cea de-a cincea zi a Săptămânii prevenirii criminalităţii, în încercarea de a contribui la dezvoltarea unui comportament rutier responsabil şi de a preveni astfel în viitor victimizarea acestora prin accidente de circulaţie.

Poliţiştii au fost în data de 25 mai a.c. în mijlocul copiilor de la Grădinița cu program prelungit nr. 19 Botoşani.

Cum să se angajeze în traversarea străzii, cunoaşterea semnalizării rutiere destinate pietonilor, locurile unde se pot juca în siguranţă au fost câteva dintre noţiunile pe care poliţiştii au dorit să le transmită copiilor. Copiii au fost interesaţi să afle de la ce vârstă pot circula pe stradă cu bicicleta, precum şi care este momentul în care pot fi pasageri pe locul din dreapta şoferului.        
                                                                                                                                                                                                                                    Copiilor le-au fost prezentate materiale video cu recomandări şi teme de educaţie rutieră, discuţiile având caracter interactiv. Poliţiştii au promis că se vor întoarce mereu în mijlocul lor pentru a discuta, având convingerea că o întâlnire de acest tip previne o întâlnire mai puţin plăcută la sediul secţiei de poliţie.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Veste bună pentru bunica Elena, femeia singură și imobilizată la pat. ”Mulțumim tuturor celor ce ați ajutat concret!”

astăzi, 10:50
83

O asociație din Botoșani s-a oferit chiar să o preia pe bunica Elena în centrul destinat oamenilor fără adăpost.Astfel, potrivit celor transmise de preoteasa Anamaria Macuc, cea care a...

O femeie de 97 de ani a ieșit singură din casa cuprinsă de flăcări! (Foto)

astăzi, 10:14
177

O femeie în vârstă de 97 de ani, din localitatea Pădureni, a rămas fără casă în urma unui incendiu generat, cel mai probabil, de jarul căzut din sobă pe materiale combustibil...

Zi neagră pentru drumari: o femeie de 45 de ani a murit, un bărbat este în stare gravă. Apel către participanții la trafic!

astăzi, 09:41
798

În timp ce efectua lucrări de întreținere curentă, o echipă de drumari a fost implicată într-un accident rutier.Cu toate că lucrările efectuate erau semnalizate corespunz...