Proiect cu parteneri din trei țări, la Seminarul Teologic Dorohoi! FOTO

Activitățile se vor desfășura conform planificărilor din proiect, astfel elevii, pe lângă faptul că vor asista la ore, vor participa la diferite ateliere de lucru: competiția logo, portofoliul individual profesional, dicționarul multilingvistic, activități outdoor în limbi străine. 

Proiect cu parteneri din trei țări, la Seminarul Teologic Dorohoi! FOTO

În perioada 19-25 martie 2018, Seminarul Teologic Liceal "Sf. Ioan Iacob" Dorohoi va găzdui întâlnirea transnațională de predare, formare, învățare din cadrul proiectului Erasmus+ "Foreign languages, better life, perfect jobs", al treilea de acest gen implementat de unitatea școlară.

Proiectul are ca parteneri următoarele țări: Germania (țară coordonatoare), Turcia, Italia și România. La această activitate transnațională vor participa delegații formate din elevi și profesori din toate țările partenere din proiect. Activitățile se vor desfășura conform planificărilor din proiect, astfel elevii, pe lângă faptul că vor asista la ore,  vor participa la diferite ateliere de lucru: competiția logo, portofoliul individual profesional, dicționarul multilingvistic, activități outdoor în limbi străine.

"Elevii școlii noastre alături de partenerii noștri de proiect vor susține un spectacol în cadrul conferinței internaționale ”Foreign Languages - a better perspective for a future career” , conferință găzduită de Sala Teatrului Dorohoi, miercuri, 21 martie 2018, orele 14:30. Pregătirele sunt aproape la final, elevii implicați în proiect au pregătit toate materialele necesare bunei desfășurări ale acestei activități transnaționale", a precizat coordonatoarea proiectului, prof. Gianina Butescu.

Proiectul este important pentru elevii școlii care studiază engleză intensiv, și nu numai, deoarece are următoarele obiective: conștientizarea importanței învățării unei limbi străine, îmbunătățirea abilităților de comunicare și utilizare a limbilor străine, promovarea culturii,tradițiilor și istoriei și conștientizarea importanței cuvântului toleranță.
Seminarul Teologic Liceal „Sf. Ioan Iacob” Dorohoi implementează încă două proiecte Erasmus+ începând cu anul școlar 2016-2017: “Migrants in the world history and woman’s role” Nr. Referință: 2016-1-IT02-KA219-024617_2  și  “Little towns - big history - great opportunities” Nr. Referinţă: 2016-1-PL01-KA219-026451_4.


 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Botoșăneanul care și-a ucis concubina cu toporul, arestat preventiv

Marţi, 11 August 2020
217

Bărbatul de 56 de ani care și-a ucis concubina, în vârstă de 62 de ani, din comuna Corlăteni, prin lovituri cu toporul, a fost arestat preventiv pentru o perioadă de 30 de zile, adică până ...

Femeie încarcerată la Botoșani, pentru că a vândut un telefon găsit pe stradă

Marţi, 11 August 2020
1730

Păţanie de pomină pentru o femeie de 49 de ani care a găsit pe stradă un telefon mobil pe care s-a gândit să şi-l însuşească. Descoperită de oamenii legii, femeia a fost cercetat...

Undă verde în CL pentru reducerea la jumătate a impozitului pe clădiri datorat de agenții economici pe perioada stării de urgență

Marţi, 11 August 2020
332

În cursul zilei marți, a avut loc o ședință extraordinară a Consiliului Local al municipiului Botoșani, în care s-a aprobat proiectul de hotărâre privind acordarea facilităț...