Premii mai mari din partea Consiliului Județean Botoșani pentru olimpicii din județ

Premii mai mari din partea Consiliului Județean Botoșani pentru olimpicii din județ

Premiile care vor fi acordate e Consiliul Județean Botoșani elevilor cu rezultate bune din județ vor crește în acest an cu 100 de lei. Copiii cu performanțe la învățătură vor primi 400 de lei pentru premiul I, 300 de lei pentru premiul II și 200 de lei pentru premiul III, în timp ce componenții echipelor școlare vor primi fiecare câte 150 de lei.

De asemenea Consiliului Județean Botoșani va acorda 99 de burse sociale în valoare de 150 de lei lunar pentru copii de la Școala Profesională Specială „Sfântul Stelian” Botoșani și Școala Profesională Specială „Ion Pillat” Dorohoi.

Membrii Consiliului Județean Botoșani au hotărât creșterea acestor premii în ultima ședință a CJ, când a fost stabilit regulamentul de acordare a stimulentelor financiare elevilor din unitățile de învățământ care au obținut rezultate de excepție la olimpiadele școlare.

Lista cu elevii care primesc aceste premii este întocmită în fiecare an de către Inspectoratul Școlar al Județului Botoșani.

 

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ciolacu face lămuriri după gafa de la Timișoara în care a jignit moldovenii. „Sunt moldovean așa cum sunt ardelean, bănățean, oltean sau bucovinean.”

astăzi, 20:13
5

Marcel Ciolacu a revenit cu lămuriri după ce a inflamat opinia publică atunci când a afirmat că se simte jignit dacă e făcut „moldovean“, el fiind din Buzău. Asociația Mișca...

Opt tineri viitori jandarmi au finalizat primul stagiu de practică la IJJ Botoșani! (foto)

astăzi, 19:43
111

Ștefan, David, Iulian, Marcel, Alin, Andrei, Octavian și Antonio, elevi ai Școlii Militare de Subofițeri Jandarmi ,,Petru Rareș" din Fălticeni, au terminat, vineri, primul lor stagiu de pra...

Complice la furt, băgat în închisoare pentru aproape 3 ani!

astăzi, 19:17
75

În cursul zilei de joi, polițiștii din Gura Humorului au fost înștiințați despre emiterea mandatului pedepsei cu închisoarea privind pe un bărbat de 43 ani, domiciliat în...