Multora deja le tremură pantalonii. Monica Anisie, ministrul Educației: Vom face publice 7.000 de teze de doctorat!

Multora deja le tremură pantalonii. Monica Anisie, ministrul Educației: Vom face publice 7.000 de teze de doctorat!

Ministrul Educației anunță că a aprobat metodologia de evaluare a școlilor doctorale, care “va fi publicată în curând în Monitorul Oficial” și peste 7000 de teze de doctorat vor fi făcute publice.

“În 45 de zile de la publicarea în Monitorul Oficial trebuie să înceapă această evaluare de către ARACIS”, a declarat Monica Anisie, la Realitatea TV.

În ceea ce privește publicarea tezelor de doctorat, ministrul a afirmat că “legea educației prevede că aceste teze de doctorat sunt publice, ca atare trebuie să punem în aplicare și această prevedere a legii”, a explicat Monica Anisie, ministrul Educației.

“Am solicitat UEFISCDI să începem să facem publice aceste teze de doctorat. Avem în format electronic în acest moment în cadrul registrului peste 7.000 de teze de doctorat pe care în curând Ministerul Educației le va pune în mod transparent și le vom face publice. Vor fi la dispoziția publicului”, a precizat Anisie.

Reamintim că foarte mulți dintre angajații de la bugetul de stat primesc spor la salariu după ce au dobândit titlu de doctor, printre ei peste 600 de angajați ai MAI, funcționari public, profesori sau medici.

 

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ciolacu face lămuriri după gafa de la Timișoara în care a jignit moldovenii. „Sunt moldovean așa cum sunt ardelean, bănățean, oltean sau bucovinean.”

Vineri, 26 Aprilie 2024
382

Marcel Ciolacu a revenit cu lămuriri după ce a inflamat opinia publică atunci când a afirmat că se simte jignit dacă e făcut „moldovean“, el fiind din Buzău. Asociația Mișca...

Opt tineri viitori jandarmi au finalizat primul stagiu de practică la IJJ Botoșani! (foto)

Vineri, 26 Aprilie 2024
678

Ștefan, David, Iulian, Marcel, Alin, Andrei, Octavian și Antonio, elevi ai Școlii Militare de Subofițeri Jandarmi ,,Petru Rareș" din Fălticeni, au terminat, vineri, primul lor stagiu de pra...

Complice la furt, băgat în închisoare pentru aproape 3 ani!

Vineri, 26 Aprilie 2024
192

În cursul zilei de joi, polițiștii din Gura Humorului au fost înștiințați despre emiterea mandatului pedepsei cu închisoarea privind pe un bărbat de 43 ani, domiciliat în...