Generozitate și Excelență la Balul Caritabil Rotary, 15 ani de implicare în comunitatea botoșăneană!

Într-o atmosferă încărcată de eleganță și excelență s-a desfășurat, pe 23 februarie, Balul caritabil “Botoșaniul iubește Excelența!", eveniment organizat de Rotary Club Botoșani, la aniversarea celor 15 ani de implicare în comunitatea botoșăneană.

Generozitate și Excelență la Balul Caritabil Rotary, 15 ani de implicare în comunitatea botoșăneană!

Vineri seara, în splendidul salon “Luceafărul”, recent inaugurat în incinta complexului Popas Cucorăni, peste 260 de invitați au luat parte la un eveniment deosebit prin care, alături de prietenii din Rotary Club Botosani, dau aripi, an de an, copiilor ce obțin rezultate de excelență, prin bursele "Prof. Dr. Constantin Manolache", așa cum a menționat în discursul său și Daniel Tănase, invitatul special al evenimentului, Guvernator al Districtului Rotary 2241 – Romania si Republica Moldova in mandatul 2015-2016.

Prin implicarea tuturor rotarienilor botoșăneni, sub îndrumarea Președintelui 2017-18, Constantin Curcă, dar și a Asistentului Guvernator, Manuela Borhan Călugărița,  invitații evenimentului au avut parte de o seară minunată și au sprijinit cu o generozitate remarcabilă programul bursier "Ajută un copil să invețe!", scopul fiind atins: bursele "Prof. Dr. Constantin Manolache" vor fi acordate și în anul școlar 2018-2019!!

Prezența pe scena balului a lui Mirel Manea și orchestrei sale, dublată de frumoasa și eleganta  amfitrioană a evenimentului, Viviana Sposub, au făcut ca toți participanții să simtă un eveniment “altfel”, unde excelența a vibrat în toate detaliile, invitații rotarienilor declarând că nu vor uita repede momentele speciale ale serii.

În foaierul sălii au fost expuse, de-a lungul întregii seri, lucrări ale unor artiști locali, precum pictorul George Șpaiuc și Silviu-George Babii, dar si sculptorul Valentin Barbălată, acestea fiind admirate și apreciate de invitații serii. Prezența caricaturistului grafician Borta Ovidiu Ambrozie, care a surprins trăsăturile participanților la balul caritabil, a fost, de asemenea, o tușă de personalitate a evenimentului Rotarian. Tinerii de la Interact Club Botosani au fost omniprezenți, asigurând buna desfășurare a momentelor cheie ale serii, de la primirea invitaților la gestionarea tombolei, cu vivacitatea si optimismul specific generației.

Câțiva dintre bursierii programului, acum studenți sau elevi in ani terminali ai liceelor botoșănene, și care au reușit să ajungă la eveniment, au venit pe scenă și au adresat mesaje care “ne-au lăsat fără cuvinte”, determinând implicarea și mai asiduă în susținerea programului bursier, în educație, acesta fiind și motivul organizării balului caritabil, ce se dorește de acum încolo un eveniment anual, organizat la inceputul de an, în această lună a iubirii.

Rotary Club Botoșani mulțumește sponsorilor și partenerilor acestui deosebit eveniment și care au înțeles că prin generozitatea lor pot sprijini viitorul tinerilor al căror obiectiv este excelența: Fan Curier, Luci Farm, Louis Purple, OutletFormens, Farmacia Anca, Five Continents, Prodalcom, Cibocaz, Restaurant La Strada, Maxim Special Construct, Asicons, Piţu M Ionuţ - Oliviu Laborator Dentar, Casa Dulce, Grupul  de Distributie ETA, Velvet Queen Atelier, Casa Izza, Tipografia Ria, Ice Computers, Dioconstruct, Meridian Instalatii, Tehnoconstruct, Afil – Audit Financiar, CMI Manuela Borhan, Cătălin Onofrei – photographer, Agentia de Publicitate Boardmedia.

Stiri.Botosani.Ro a fost partener media al evenimentului.
Sebstian Antoneac


 

 

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Duminica se incalzeste si iese soarele, dar in continuare este foarte frig

astăzi, 21:09
116

Ninsorile s-au oprit, iar in multe locuri din tara a iesit soarele, sambata, insa temperaturile se mentin in continuare foarte scazute, chiar si sub pragul inghetului. Meteorologii anunta ca termometr...

VIDEO - El este românul la care se uită toată Italia: "În România am curățat zăpada în chiloți când era și mai ger!"

astăzi, 19:28
314

Un român care lucrează în Italia la un refugiu alpin din provincia Lecco a făcut un adevărat mini-show ieșind să curețe zăpada la -10 grade Celsius, purtând doar chiloții de pe el. Prestaț...

24 de familii din județul Botoșani au primit sprijin de la Guvern!

astăzi, 19:06
136

Guvernul a aprobat, la începutul lunii martie, acordarea unor ajutoare de urgență în sumă totală de 74.500 lei, pentru sprijinirea a 24 de familii şi persoane singure afectate de ince...