Au fost aleși noii vicepreședinți ai Consiliului Județean al Elevilor

Au fost aleși noii vicepreședinți ai Consiliului Județean al Elevilor

Ieri a avut loc Adunarea Generală a Consiliului Județean al Elevilor, prilej cu care au fost aleși și noii vicepreședinți, în număr de 3, care vor completa Biroul Executiv.

În urma votului reprezentanților tuturor liceelor din liceele ce au participat la ședința, au fost aleși următorii vicepreședinți: Mihai Iftime(Colegiul Național "Grigore Ghica" Dorohoi), Iuliana Simion(Colegiul Național "Grigore Ghica" Dorohoi) și Iosif Pintilie (Colegiul Național "Mihai Eminescu" Botoșani).

Aceștia vor completa Biroul Executiv din care mai fac parte și președintele Alexandru Breșug și secretara Delia Apostoliu, ambii elevi ai Colegiului Național "Mihai Eminescu".

În perioada următoare vor fi aleși și directorii departamentelor vacante: PR și Comunicare, Învățământ Vocațional, Tehnic și Profesional, Învățământ Gimnazial și Teoretic și departamentul de Activități Extrașcolare.

Tot ieri a fost ales în funcția de Director al Departamentului de Activități Sportive și Ionel Bălinișteanu, de la Colegiul Național "Grigore Ghica" Dorohoi.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

VERSURI DIN STRADĂ: Poveste de iarnă

Marţi, 10 Decembrie 2019
163

A fost o reală plăcere să citim aceste rânduri pe care le-am găsit în cutia poștală on-line: “Bună ziua! Mă alătur și eu celor care iubesc poezia, scriu poezie și citesc r...

Părinții primesc zile libere dacă sunt închise școlile din cauza vremii

Marţi, 10 Decembrie 2019
203

Comisia pentru muncă a Camerei Deputaţilor a dat, marţi, raport favorabil proiectului de lege privind acordarea unor zile libere părinţilor pentru supravegherea copiilor, în situaţia &icir...

Ce nu vă spun vânzătorii din magazine: Smart TV-urile, o poartă pentru hackerii care vor să intre în casa dumneavoastră

Marţi, 10 Decembrie 2019
454

FBI avertizează că unele dintre tehnologiile cu care sunt echipate aceste televizoare ar putea fi folosite pentru spionaj, scrie Futurism.com.Tehnologia modernă ne face viaţa mult mai uşoară...