Au fost aleși noii vicepreședinți ai Consiliului Județean al Elevilor

Au fost aleși noii vicepreședinți ai Consiliului Județean al Elevilor

Ieri a avut loc Adunarea Generală a Consiliului Județean al Elevilor, prilej cu care au fost aleși și noii vicepreședinți, în număr de 3, care vor completa Biroul Executiv.

În urma votului reprezentanților tuturor liceelor din liceele ce au participat la ședința, au fost aleși următorii vicepreședinți: Mihai Iftime(Colegiul Național "Grigore Ghica" Dorohoi), Iuliana Simion(Colegiul Național "Grigore Ghica" Dorohoi) și Iosif Pintilie (Colegiul Național "Mihai Eminescu" Botoșani).

Aceștia vor completa Biroul Executiv din care mai fac parte și președintele Alexandru Breșug și secretara Delia Apostoliu, ambii elevi ai Colegiului Național "Mihai Eminescu".

În perioada următoare vor fi aleși și directorii departamentelor vacante: PR și Comunicare, Învățământ Vocațional, Tehnic și Profesional, Învățământ Gimnazial și Teoretic și departamentul de Activități Extrașcolare.

Tot ieri a fost ales în funcția de Director al Departamentului de Activități Sportive și Ionel Bălinișteanu, de la Colegiul Național "Grigore Ghica" Dorohoi.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Și în perioada pandemiei salariile bugetarilor au continuat să crească

astăzi, 10:50
60

Fie vreme bună sau rea, pandemie sau nu, bugetarilor continuă să le crească salariile. Institutul Naţional de Statistică a făcut public raportul privind salariile pe luna mai, care arată că, ...

Tupeu în trafic. Dosar penal pentru un tânăr care a condus fără permis și alcoolizat

astăzi, 10:39
34

Miercuri, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 4 Dorohoi, aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu, pe raza comunei Corlăteni, au oprit pentru control un autoturism,...

PSD Botoșani: „Împrumuturi și hoții fără număr sunt devizele Guvernului Orban!”

astăzi, 09:25
107

PSD Botoșani trage un semnal de alarmă cu privire la depășirea pragului de 100 de miliarde de euro, împrumuturi în 9 luni luate de Guvernare liberală.PNL vrea să amaneteze viitor...