Președintele Camerei de Comerț Botoșani solicită întâlniri între atașatul comercial al Ambasadei SUA în România și reprezentanții celor mai importante firme din județ!

Președintele Camerei de Comerț Botoșani solicită întâlniri între atașatul comercial al Ambasadei SUA în România și reprezentanții celor mai importante firme din județ!

În data de 5 aprilie, ES domnul Hans Klemm, Ambasadorul Stateklor Unite ale Americii la București, a efectuat o vizită în județul Botoșani, ocazie cu care, la sediul Primăriei municipiului Botoșani, a avut loc o întâlnire la care au participat primarul municipiului Botoșani, subprefectul județului Botoșani, vicepreședintele Consiliului Județean Botoșani, președintele Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură Botoșani.

Pe parcursul discuțiilor a fost prezentat județul Botoșani din punct de vedere istoric, administrativ și economic, cu accent pe potențialul investițional al județului și pe determinarea mediului de afaceri din Botoșani de a deschide noi relații de colaborare cu firmele americane.

Președintele Camerei de Comerț a solicitat organizarea unei întâlniri bilaterale între atașatul comercial al Ambasadei SUA în România și reprezentanții celor mai importante firme din județ, propunere acceptată, urmând a fi stabilite detaliile organizatorice, în cel mai scurt timp.

Tot cu această ocazie, ES domnul Hans Klemm a vizitat SC Elsaco Electronic SRL, firmă membră a Camerei de Comerț Botoșani, și care are în derulare contracte cu parteneri americani. (Comunicat de presa)

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ciolacu face lămuriri după gafa de la Timișoara în care a jignit moldovenii. „Sunt moldovean așa cum sunt ardelean, bănățean, oltean sau bucovinean.”

Vineri, 26 Aprilie 2024
331

Marcel Ciolacu a revenit cu lămuriri după ce a inflamat opinia publică atunci când a afirmat că se simte jignit dacă e făcut „moldovean“, el fiind din Buzău. Asociația Mișca...

Opt tineri viitori jandarmi au finalizat primul stagiu de practică la IJJ Botoșani! (foto)

Vineri, 26 Aprilie 2024
566

Ștefan, David, Iulian, Marcel, Alin, Andrei, Octavian și Antonio, elevi ai Școlii Militare de Subofițeri Jandarmi ,,Petru Rareș" din Fălticeni, au terminat, vineri, primul lor stagiu de pra...

Complice la furt, băgat în închisoare pentru aproape 3 ani!

Vineri, 26 Aprilie 2024
167

În cursul zilei de joi, polițiștii din Gura Humorului au fost înștiințați despre emiterea mandatului pedepsei cu închisoarea privind pe un bărbat de 43 ani, domiciliat în...