Toamna asta te colorăm românește!

Sâmbătă, 8 septembrie, la ora 10, ne întâlnim în fața Sălii Polivalente "Elisabeta Lipă" din Botoșani!

Toamna asta te colorăm românește!

Interact Club Botoșani, împreună cu Rotary Club Botoșani, te invită să alergi în cel mai colorat cros al toamnei! Iar pentru ca bucuria să fie maximă, vino împreună cu prietenii!

Sâmbătă, 8 septembrie, la ora 10, ne întâlnim în fața Sălii Polivalente "Elisabeta Lipă" din Botoșani.

Traseul de 2,5 km începe în fața Sălii Polivalente, continuă pe Bulevardul "Mihai Eminescu", apoi schimbăm direcția spre stânga, prin fața Liceului "A.T.Laurian". Intrăm pe strada Cuza Vodă, trecem prin fața "Facefood" și încheiem traseul în fața Primăriei Botoșani. Aici va avea loc bătaia cu prafuri colorate în culorile drapelului nostru!

Bineînțeles că există și premii pentru primii finaliști! Premiile sunt în valoare de 1200 de lei, însă partea importantă este distracția și celebrarea încheierii verii în stil centenar!

Prețul de înscriere este de 25 de lei și include participarea la cros, un tricou cu siglele Coloract și Centenar (mărimi M si XL) , 150 de grame de praf colorat de persoană și intrarea la after-party care va avea loc seara în GRAND IRISH PUB.

Înscrierile încep de pe 1 septembrie și vor fi deschise zilnic, între orele 12.00-15.00, până pe 7 septembrie! Înscrierile se vor face personal, în Uvertura Mall.

Prafurile nu sunt toxice și nu pătează! Sunt făcute manual - de către membrii Interact - din ingrediente alimentare.

Urmăriți-ne pe pagina noastră de facebook și pe pagina de instagram (@interactbotosani) pentru a fi la curent cu toate detaliile și cu tot procesul nostru de muncă!

Le mulțumim din suflet sponsorilor noștri care ne-au ajutat și îndrumat: Facefood, Met-Axa, Moldopan, Știri Botoșani, Kiss FM Botoșani, Înghețata Bunicii, Admir, B.I.N. Humelnicu Coca, B.I.N. Pușcașu Gabriel Tiberiu, Uvertura Mall!

Dăm startul în alb și încheiem românește!

*toți banii câștigați vor fi donați și folosiți pentru a ajuta Liceul Tehnologic Special "Sfântul Stelian" din Botoșani.

https://www.facebook.com/clubinteractbotosani

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Șapte sfaturi de care trebuie să ții cont în sezonul rece pentru economii la încălzire

astăzi, 11:26
55

Costurile pentru încălzire se pot menține la un nivel puțin mai scăzut dacă ținem cont de câteva sfaturi pe care le dau specialiștii din domeniu. Cum iarna bate la ușă, am căutat...

Elevii Liceului cu Program Sportiv Botoșani, Medalie de argint la Campionatul Național de Cros!

astăzi, 10:45
99

Echipa Liceului cu Program Sportiv Botoșani a participat vineri la Campionatul Național de Cros, competiție care s-a organizat la Băile Felix și la au participat sportivi de la trei categorii....

Sute de copii la Polivalentă pentru spectacolul cu Gașca Zurli! VIDEO

astăzi, 10:18
88

Sute de copii au fost sâmbătă oaspeții de seamă la Sala Polivalentă din Botoșani, la un eveniment foarte așteptat atât de prichindei cât și de părinți.Gașca Zurli, cea...