De asta ce spuneți? Un motan a fost dus la „carceră” de angajații unui adăpost, pentru că le ajuta pe celelalte pisici să evadeze! VIDEO

Un motan de 6 ani face adevărate furori pe internet, după ce a eliberat de nenumărate ori celelalte pisici din adăpostul de animale Friends for Life din Houston, Texas.

Quilty a învățat să deschidă ușa sărind pe clanță, iar în fiecare seară, după ce toți angajații plecau acasă, motanul deschidea ușa care le permitea altor 15 pisici să iasă din camera lor, în holul principal al adăpostului! Așa că dimineața, angajații găseau cele 15 feline făcându-și de cap în zone în care nu le era permis să ajungă. Quilty a fost descoperit după ce au fost urmările imaginile de pe camerele de supraveghere.

Obosiți să se lupte cu inteligența motanului, Quilty a fost dus la „carceră”, în fapt, o cameră doar a lui, care are o ușă cu un sistem de închidere pe care încă nu a descoperit cum să-l anihileze. Deocamdată!

Nici nu este de mirare că în nenumăratele fotografii care circulă pe internet, motanul este foarte nemulțumit că este izolat.

Motanul a ajuns la adăpost în urmă cu câteva luni și după sosirea lui s-a instaurat haosul. „După sosirea lui, ușa camerei a început să se deschidă misterios. Dimineața ne luptam să adunăm toate cele 15 pisici”, a mai spus Hopkins, de la adăpostul de animale, pentru CNN.

Iată și câteva imagini care circulă pe internet.  

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Șpagă de 500.000 de euro pentru angajarea unui botoșănean! Dosar răsunător la DIICOT (Video)

astăzi, 12:19
62

Apar informații din dosarul în care primarul Iașului, Mihai Chirica, este acuzat de autorizarea în condiții ilegale ale unor construcții din municipiul Iași. Un funcționar, martor...

Botoșănean atacat noaptea pe stradă de un tânăr de 20 de ani!

astăzi, 12:02
54

La data de 25 aprilie 2024, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Botoșani au emis ordonanță de reținere pentru 24 de ore, pe numele unui tânăr, de 20 de ani, din municipiul Botoș...

Liberalii și-au depus candidaturile pentru Consiliul Județean Botoșani. Iftime: ”Politica nu este doar vot, este despre cum poți să faci bine oamenilor!” (Foto, Video)

astăzi, 11:33
154

Partidul Național Liberal de la Botoșani a depus astăzi candidaturile pentru președinția Consiliului Județean și pentru funcțiile de consilieri județeni. ”Lumea așteaptă schimbarea...