ASCULTĂ melodia care va reprezenta România la Eurovision 2019! VIDEO

Romania va fi reprezentanta la Eurovision 2019 de Ester Peony, aceasta castigand cele mai multe puncte din partea juriului, unul in premiera international.

ASCULTĂ melodia care va reprezenta România la Eurovision 2019! VIDEO

Piesa ei, "On a Sunday", a convins patru din cei sase jurati sa ii acorde maxim de puncte, ceilalti doi optand pentru Laura Bretan. Aceasta a castigat si votul publicului, insa a fost prea putin pentru a merge la Tel Aviv.

In ciuda numelui de scena, Ester Peony este o artista cu state destul de vechi in Romania, ea fiind cunoscuta pentru o serie de colaborari cu artisti de la noi.

Finala Eurovision 2019 a avut loc la Sala Polivalenta, 12 piese fiind calificate in aceasta faza. Spectacolul a fost unul tipic pentru acest show, balbele si atmosfera de festival dominand si editia din acest an.

Surpriza placuta este reprezentata de selectie, "On a Sunday" fiind de departe cea mai buna melodie din finala si singura care a venit cu ceva diferit pentru acest Eurovision.
 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Polițiștii de frontieră botoșăneni curăță Prutul de plasele monofilament interzise de lege!

astăzi, 12:32
19

În ultima săptămână, poliţiştii de frontieră botoșăneni, care executau misiuni de patrulare pe râul Prut sau în cooperare cu reprezentanți ai A.J.V.P.S. Botoșani, cu ...

Pasageri cu comportament suspect, polițiștii au găsit droguri sub preșul din mașină!

astăzi, 12:18
53

Astăzi, 16 aprilie 2024, polițiștii au oprit pentru control, pe strada Spiru Haret din municipiul Dorohoi, un autoturism condus de un tânăr de 24 de ani, din aceeași localitate.În...

Accident: Pieton cu alcoolemie 1,52 lovit de o mașină, șoferul s-a ales cu dosar penal!

astăzi, 11:30
203

S-a întâmplat în cursul zilei de luni. Polițiștii au fost sesizați cu privire la faptul că pe strada Săvenilor, din municipiul Botoșani, s-a produs un accident rutier soldat cu...