Zilele Nicolae Iorga, Botoşani, 17-18 iunie 2015

Zilele Nicolae Iorga, Botoşani, 17-18 iunie 2015
În zilele de 17 şi 18 iunie 2015, la Botoşani se desfăşoară Zilele "Nicolae Iorga", eveniment în cadrul căruia se va decerna Premiul Naţional de Istorie "Nicolae Iorga", ediţia a XIII-a.

Zilele "Nicolae Iorga" au debutat miercuri, 17 iunie, cu primirea invitaţilor, şi vor continua joi, 17 iunie, la Casa Memorială "Nicolae Iorga" şi Muzeul Judeţean Botoşani.

Astfel, la Casa Memorială va fi vernisată expoziţia "Nicolae Iorga - restituiri documentare", iar la ora 12.30, la Muzeul Judeţean, va avea loc Gala decernării Premiului Naţional de Istorie "Nicolae Iorga".

Gala de decernare a Premiului Nicolae Iorga va fi transmisa in direct, pe Live.Botosani.ro!

Printre invitaţii la eveniment se numără reprezentanţi ai administraţiei locale, oameni de cultură, istorici.

Vor susţine intervenţii acad. Alexandru Zub, acad. Andrei Pippidi, dr. Gheorghe Lazăr, prof. Ioana Irimia, prof. Gheorghe Median, dr. Dan Prodan, muzeograf George Arhip, prof. Oana Aioanei, prof. Violeta Budăi-Damaschin. 

CITESTE PROGRAMUL COMPLET AL ZILELOR NICOLAE IORGA!

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Al-Mawas a fost prezentat oficial la FC Botoșani. "Perla Siriei" va purta tricoul cu numărul 9 - VIDEO

astăzi, 16:44
153

Al-Mawas, jucătorul pe care sirienii îl compară cu Hagi și Maradona, a fost prezentat oficial astăzi, la sediul clubului, într-o conferință la care au asistat antrenorul Marius Croit...

(P) PSD Botoșani: „Pe 6 decembrie votează în siguranță pentru siguranța sănătății tale, a locului tău de muncă și a educației copiilor tăi”

astăzi, 15:30
69

Comunicat:PSD Botoșani transmite alegătorilor să nu își irosească votul pe partide, care nu au niciun fel de program de guvernare concret și coerent.PSD este singura alternativă l...

(P) Cristian Achiței, candidat pentru Senatul României pe lista Partidului Național Liberal: TREBUIE SĂ VOTEZI!

astăzi, 13:30
89

Comunicat:TREBUIE SĂ VOTEZI!Pentru că te-ai simțit umilit și batjocorit atunci când ai văzut că pesediștii NU AU FĂCUT NIMIC din promisiunile cu care te-au amăgit în 2016&...