Program special al trupei Teatrului „Mihai Eminescu” în luna martie

Program special al trupei Teatrului „Mihai Eminescu” în luna martie

În luna martie, Teatrul „Mihai Eminesu” din Botoșani va avea un program special. Botoșănenii care achiziționează două bilete de spectacol, vor primi cadou un bilet de intrare gratuit pentru oricare dintre celelalte puneri în scenă la care optează să participe.

Programul pentru luna martie este unul bogat, dintre piesele pregătite amintind unele dintre cele mai de succes, precum:

Bani din cer

Spectacolul a obținut două premii la Festivalul „Aplauzele de aur ale Bucovinei" - Cernăuți 2015, respectiv Premiul pentru "Cea mai bună actriță în rol principal"- Dana Bucătaru și Premiul pentru cea mai bună trupă.

Distribuţia este reprezentată de: Jean Perkins - Daniela Bucătaru, Henry Perkins - Sorin Ciofu, Bill - Ioan Crețescu , Davenport - Gheorghe Frunză , Betty Johnson - Petronela Chiribuţă, Vic Johnson - Răzvan  Amitroaei, Slater - Vali Popa, Un trecător - Petruț Butuman

Portugalia

Din distribuție fac parte Alexandra Vicol, în rolul “Funda”, Răzvan Amitroaei – Poreclă, Gheorghe Frunză – Cârciumar, Sorin  Ciofu – Sfeclă, Alexandru Dobynciuc – Preot, Bogdan  Muncaciu – Clamă, Gina Pătrașcu – Zamfirache – Femeia, Valentin  Popa – Satana, Alexandra Acalfoae – Soție.

“Portugalia – este o comedie – poate amară uneori, veselă alteori, este o poveste în  care un om îşi descoperă sau redescoperă sensul, rostul vieţii pe parcursul unei întâlniri cu oameni foarte simpli, dintr-un loc de la capătul lumii!  Spectacolul este o pledoarie în favoarea curajului de a schimba cursul vieţii – atunci când aceasta se impune, o pleadorie în favoarea bucuriilor simple, care pot da consistenţă vieţii ce a devenit searbădă la un moment dat”, după cum explică reprezentanții Teatrului.

Ciudat imobil

Din distribuție fac parte, drept locatari: Alexandra Acalfoae, Alexandra Vicol, Alexandru Dobynciuc, Bogdan Muncaciu, Cezar Amitraoaie, Daniela Bucătariu, Dragoș Radu, Florin Ainițioaei, Gheorghe Frunză, Ioan Crețescu, Lenuș Teodora Moraru, Vali Popa. Spectacolul include un colaj de texte semnat de Dumitru Solomon. Asistent de regie este Ella Nistor, actriță și coordonatorul trupei lauriene „Drama Club”. De decor se ocupă Mihai Pastramagiu, iar costumele sunt asigurate de către Cristian Marin.

Ivan Turbincă

Din distribuţie fac parte: Andreea Moțcu, Alexandra Acalfoae, Mirela Nistor, Lorena Chiribuță, Silvia Răileanu, Alexandru Dobynciuc, Bogdan Horga, Bogdan Muncaciu, Cezar Amitroaie, Florin Aionițoaei, Gheorghe Frunză, Răzvan Amitroaei.

Biletele se găsesc la Casa Tineretului din B-dul Mihai Eminescu nr. 48, la tel. 0231 513948 (program: 10.00 – 12.00 și 16.00 - 18.00, de marți până duminică inclusiv) și online. Prețul unui bilet este de 30 de lei. Pentru elevi, studenți, grupuri organizate este de 15 lei.


 

 

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

România numără: bilanțul negru al Covid a ajuns la 114 decese

astăzi, 21:05
134

Alte decese de coronavirus au fost confirmate în România, joi seară. Bilanțul tragic a ajuns la 114.Informarea transmisă de Grupul de Comunicare Strategică:Deces 108Bărbat...

De luni, UPU și Maternitatea vor avea tuneluri de decontaminare, donate de către un antreprenor botoșănean

astăzi, 20:34
644

Antreprenorul botoșănean Mihaela Stoiciuc, managerul Micha Kids, a achiziționat și a donat două tuneluri de decontaminare Maternității și Unității de Primiri Urgențe ale Spitalului Județea...

Iohannis a cerut Guvernului să acorde bonus de 500 de euro lunar fiecărui cadru medical care lucrează în spitalele COVID

astăzi, 20:19
109

Președintele Klaus Iohannis a cerut Guvernului să identifice bani pentru a fi stimulați medicii care lucrează în linia întâi cu virusul. ”Un bonus de 500 de euro ar fi onor...