Premieră veselă la Amfiteatrul „Cornișei”. Un rămășag și un... Păcală

Premieră veselă la Amfiteatrul „Cornișei”. Un rămășag și un... Păcală

În această săptămână, Teatrul pentru Copii și Tineret „Vasilache” din Botoșani oferă un nou spectacol în premieră, la Amfiteatrul Parcului Regional De Agrement Turistic Şi Sportiv „Cornişa”.

Astfel, joi, de la ora 19:00, se va pune în scenă „Rămășagul lui Păcală”, în regia lui Florin Iftode şi a lui Marius Rusu, adaptare după Ion Creangă, Ioan Slavici şi poveşti populare româneşti.

Din distribuție fac parte: Pavel Petrași, Marius Rusu, Iftode Floran, Alin Gheorghiu Florin, Andreea-Elena Popovici, Cosmin Tanasa.

Scenografia este semnată de către Mihai Pastramagiu.

Spectacolul va fi reluat sâmbătă, de la ora 10:00, tot la Amfiteatru, și duminică, de la ora 10:00, pe terenul de sport al Școlii nr. 6 din Botoșani.

„Vă rugăm să citiţi regulamentul cu măsurile ce se impun a fi respectate la spectacolele în aer liber! Vă rugăm să nu uitaţi măscuţa, dezinfectant vă punem noi la dispoziţie!”, au transmis reprezentanții Teatrului „Vasilache”.

Prețul unui bilet este de 15 lei.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

(Video) Roxana Țurcanu: „Tinerii așteaptă lucruri concrete de la Primăria Botoșani, iar locuințele ANL ar fi trebuit să fie prioritatea municipalității!”

astăzi, 13:11
27

Comunicat de presă:Problema cea mai stringentă a tinerilor botoșăneni cu care am interacționat în ultima vreme în calitatea mea de candidat la Primăria Municipiului Botoșani, es...

Cadre medicale anchetate, după ce un pacient a reclamat că i-au dispărut 10.000 de lei

astăzi, 13:00
224

Mai multe cadre medicale sunt anchetate de poliţişti, după ce un pacient din județ a reclamat că i-au dispărut 10.000 de lei din portofel.Totul s-a întâmplat la începutul s...

Accident rutier mortal în județ. Șoferul era beat

astăzi, 12:53
304

O femeie și-a pierdut viața, vineri după-amiază, după ce a fost lovită de o mașină. Accidentul s-a produs în localitatea Podriga din comuna Drăgușeni, din cauza neatenției unui șofer...