Cei mici îl pot întâlni pe Dodo, „Elefănțelul curios”, în această săptămână

Cei mici îl pot întâlni pe Dodo, „Elefănțelul curios”, în această săptămână

Teatrul pentru Copii şi Tineret „Vasilache” invită botoșăneni la o întâlnire cu Dodo, „Elefănţelul curios”, un spectacol muzical şi interactiv, de Valentin Dobrescu, după o idee de Rudyard Kipling.

Regia artistică este semnată de Valentin Dobrescu, muzica este compusă de Constantin Panaite, iar scenografia îi aparţine lui Mihai Pastramagiu.

Din distribuţia spectacolului fac parte îndrăgiţii actori: Marius Rusu, Florin Iftode, Andrei Bordianu şi Anamaria Chelaru.

Spectacolul din această săptămână poate fi vizionat în Amfiteatrul „Cornișei”, joi de la ora 19:00 și sâmbătă de la ora 10:00, respectiv pe terenul de sport al Școlii nr. 6, duminică de la ora 10:00.

„Vă invităm să urmăriţi povestea unui pui de elefant, pe nume Dodo, care e foarte curios şi vrea să ştie tot ce e şi ce se întâmplă în jurul său.  O întrebare neobişnuită - ce mănâncă crocodilul la cină? - ajunge să îi pună viaţa în pericol. Cu toate că trece prin tot felul de întâmplări, concluzia este că totuşi e bine să fii curios”, a transmis Valentin Dobrescu, regizorul artistic.

Biletele sunt puse în vânzare, la prețul de 12 lei, în ziua şi la locul desfăşurării spectacolului. Intrarea la spectacol se face cu o oră înaintea începerii acestuia. Nu se fac rezervări la spectacolele organizate în aer liber.

„Spectatorul, prin achiziţionarea biletului de intrare la spectacol, acceptă condiţiile de desfăşurare a acestuia, respectiv: măsurarea temperaturii, portul măştii, precum şi respectarea distanţării sociale”, precizează Mariana Bucataru, reprezentanta instituției de cultură.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Care este echipa care a vrut să îl ”fure” pe Andone și cum a răspuns antrenorul de la Botoșani!

astăzi, 07:48
6

Bogdan Andone e aproape să reușească o minune la FC Botoșani, formație pe care a preluat-o în iarnă, cu 12 puncte după 21 de etape.“Mi-a zis că mă salvează în decembrie...

După 20 de ani, coșmarul unui infirm obligat să cerșească și în Botoșani s-a terminat! (Video)

astăzi, 07:25
100

Un individ cu dublă cetățenie, română și moldovenească, este suspectat că a forțat o persoană vulnerabilă, cu infirmități grave, să cerșească timp de mai mulți ani.A fost pla...

Calendar ortodox: Îi cinstim astăzi pe Sf. Sfinţit Mc. Vasilevs, Episcopul Amasiei; Sf. Glafira; Sf. Mc. Chiril, Chindeu şi Tasie din Axiopolis (Cernavodă)

astăzi, 06:58
17

În vremea prigoanelor venite asupra creştinilor la sfârşitul secolului al 3-lea şi începutul celui de-al 4-lea, în cetatea Axiopolis din Dobrogea (numită astăzi Cernavodă...