Botoşăneanul Andrei Roşu va juca în "Pariu cu viaţa"

Botoşăneanul Andrei Roşu va juca în "Pariu cu viaţa"

 ANDREI ROSU  www.protv.ro

Actorul botoşănean se alătură distribuţiei celui de-al treilea sezon al serialului "Pariu cu viaţa", ce va reîncepe în această toamnă.

Andrei Roşu, cunoscut pentru rolurile din "Războiul sexelor", "Regina" şi "State de România", dar si "Narisa sălbatică", va interpreta rolul lui George, "un băiat descurcăreţ, care îi înfruntă cu mult curaj pe cei care vor să le facă rău tinerilor din LaLa Band", potrivit reprezentanţilor Pro Tv.

"După pauza pe care am avut-o, mi-a fost dor să lucrez din nou cu echipa cu care m-am «consacrat». De fiecare dată voi lucra cu plăcere cu oamenii care au fost martori la debutul meu în televiziune. Personajul pe care îl voi interpreta se numeşte George. Voi fi cel care descurcă iţele şi care îi pune pe băieţii răi «cu faţa la perete», dar ,«dacă-ţi spun mai multe, va trebui să te omor»", a povestit actorul.

Şi pe plan personal, Andrei Roşu este fericit, deoarece anul viitor va fi tată.

Nasut pe 19 ianuarie 1987, la Botosani, Andrei a absolvit Universitatea de Arta Teatrala si Cinematografica, fiind unul dintre cei mai buni studenti ai UNATC din generatia sa.

În popularul film "Pariu cu viaţa", care a atras milioane de fani din întreaga ţară, se mai află o botoşăneancă. Este vorba despre CRISTINA CIOBANASU.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Marcel Ciolacu anunță regionalizarea României. ”Asta nu înseamnă că se vor desființa!”

astăzi, 08:45
73

Ciolacu a dat ca exemplu Polonia și arată că se face un studiu foarte amplu privitor la modul în care va fi reorganizată România.”Reforma bugetară și reorganizarea teritori...

Suferința unui copil de 6 anișori: De la un accident banal, la confruntarea cu un inamic necruțător!

astăzi, 08:16
214

Părinții s-au alarmat și l-au dus la medic. Pentru că totul s-a întâmplat în timpul pandemiei, așteptarea pentru programare și diagnostic a fost o încercare grea.Dup...

Care este echipa care a vrut să îl ”fure” pe Andone și cum a răspuns antrenorul de la Botoșani!

astăzi, 07:48
465

Bogdan Andone e aproape să reușească o minune la FC Botoșani, formație pe care a preluat-o în iarnă, cu 12 puncte după 21 de etape.“Mi-a zis că mă salvează în decembrie...