Peste 1.100 de locuri de muncă vacante în județul Botoșani. Vezi și oferta angajatorilor din alte județe!

1.158 de locuri de muncă vacante în această săptămână anunță Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Botoșani, în timp ce 325 de posturi pun la dispoziție angajatorii din alte județe ale țării.

Peste 1.100 de locuri de muncă vacante în județul Botoșani. Vezi și oferta angajatorilor din alte județe!

Pentru cei cu studii superioare, cele mai multe oferte sunt pentru inginerii de diferite specializări, de la confecții la construcții civile, instalații sau industria alimentară. Indiferent de vechime, specializare, salariile rămân la nivelul de 2.000-2500 lei lunar. 

Direcția de Asistență Socială Botoșani angajează un consilier administrație publică (asistent), cu studii superioare și vechime un an. Salariul este de 2983 lei. Un administrator financiar la Colegiul Național A.T.Laurian va fi plătit, în schimb, cu 4464 lei. 

În mediul privat se caută agenți imobiliari, inspector salarii, secretară, dispecer taxi, bucătar, instalator apă-canal, instalator centrale termice, strungar, mecanic auto.

VEZI OFERTA COMPLETĂ DE LOCURI DE MUNCĂ!

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

S-a stins un fost primar din Botoșani. ”Un exemplu remarcabil pentru toți cei din jur” (Foto)

Vineri, 19 Aprilie 2024
780

Liberalul Costel Șoptică a transmis un mesaj de condoleanțe, alăturând deopotrivă cuvinte de apreciere pentru un ”brav coleg atât de valoros și dedicat oamenilor”.Ioa...

Hermannstadt - FC Botoșani 1-1! Ghinion teribil: pierdem două puncte în prelungiri

Vineri, 19 Aprilie 2024
247

FC Botoșani a reușit să obțină doar un punct în disputa cu Hermannstadt, din deplasare. Trupa lui Bogdan Andone a ajuns la șapte victorii în cinci meciuri de playout, dar păstrează șanse s...

Șapte firme se „bat” pentru proiectarea și execuția noului pod de la Zvoriștea, care face legătura între Suceava și Dorohoi!

Vineri, 19 Aprilie 2024
209

Șapte antreprenori și-au manifestat interesul pentru proiectarea și execuția unui nou pod în locul celui existent pe DN 29A, km 22+859, Zvoriștea, județul Suceava, după expirarea termenul...