Peste 1000 de locuri de muncă vacante în județul Botoșani! VEZI oferta angajatorilor

Peste 1000 de locuri de muncă vacante în județul Botoșani! VEZI oferta angajatorilor

1041 de locuri de muncă la dispoziția botoșănenilor care caută de lucru în această perioadă! În continuare, firmele angajează ingineri, dar salariile abia ajung la 2500 de lei, chiar și pentru cei cu vechime de 10 ani.

Un îngrijitor clădiri la Colegiul Național "Mihai Eminescu" Botoșani, cu studii medii și 3 ani vechime, va primi un salariu de 2074 lei.  

Primăria Ungureni a scos la concurs un post de referent specialitate așezământ cultural, în timp ce Spitalul de Pneumoftiziologie din Botoșani anunță un post de economist și unul de statistician medical. 

Palatul Copiilor Botoșani angajează administrator financiar, cu condiția vechimii de 10 ani în muncă și studii superioare.  

Și Direcția de Asistență Socială Botoșani anunță un post vacant, de îngrijitor bătrâni la domiciliu, pentru un salariu de 2252 lei (vechime 5 ani).

VEZI AICI OFERTA COMPLETĂ DE LOCURI DE MUNCĂ!

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Suferința unui copil de 6 anișori: De la un accident banal, la confruntarea cu un inamic necruțător!

astăzi, 08:16
49

Părinții s-au alarmat și l-au dus la medic. Pentru că totul s-a întâmplat în timpul pandemiei, așteptarea pentru programare și diagnostic a fost o încercare grea.Dup...

Care este echipa care a vrut să îl ”fure” pe Andone și cum a răspuns antrenorul de la Botoșani!

astăzi, 07:48
283

Bogdan Andone e aproape să reușească o minune la FC Botoșani, formație pe care a preluat-o în iarnă, cu 12 puncte după 21 de etape.“Mi-a zis că mă salvează în decembrie...

După 20 de ani, coșmarul unui infirm obligat să cerșească și în Botoșani s-a terminat! (Video)

astăzi, 07:25
172

Un individ cu dublă cetățenie, română și moldovenească, este suspectat că a forțat o persoană vulnerabilă, cu infirmități grave, să cerșească timp de mai mulți ani.A fost pla...