Ofertă de sute de mii de euro din partea societăţii controlate de familia unui primar, pentru achiziţia unui abator

Firma controlată de familia unui primar din judeţul Botoşani a făcut o ofertă pentru preluarea unui abator administrat de o firmă aflată în faliment. 

Ofertă de sute de mii de euro din partea societăţii controlate de familia unui primar, pentru achiziţia unui abator

Firma Agromec Dragalina, controlată de familia primarului Marinel Stredie, din comuna Cristineşti, a înaintat o ofertă pentru achiziţia unui abator situat în localitatea Sauceniţa.

Abatorul este deţinut de societatea Ancal SRL, al cărui acţionar majoritar este fostul consilier judeţean Tiberiu Lungu. Abatorul şi ferma zootehnică, ce se întind pe 34.000 de mp, au fost evaluate la 1,42 milioane de lei fără TVA, iar oferta societăţii Agromec Dragalina este de 1,33 milioane de lei inclusiv TVA. Creditorii societăţii Ancal SRL au fost convocaţi de lichidatorul judiciar să decidă asupra ofertei. 
Societatea Ancal SRL a intrat în faliment în cursul anului trecut, după ce şi-a închis activitatea în urmă cu mai mulţi ani. 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

FC Botoșani - Dinamo 2-1! Meci nebun pe Stadionul Municipal

Marţi, 23 Aprilie 2024
451

Dinamo a primit un penalty, după o fază la care Țigănașu și-a spart capul. Mai apoi, Abdllah a ratat penalty-ul. Bogdan Andone a protestat vehement, și a fost eliminat.Ulterior, Dinamo a ma...

Proiect USR înaintat Senatului: Absolvenții de liceu care au promovat bacalaureatul ar putea să-și mărească nota la cel puțin una din probe!

Marţi, 23 Aprilie 2024
58

Absolvenții de liceu care au promovat examenul național de Bacalaureat ar putea să-și mărească nota la cel puțin una din probe, potrivit unui proiect depus la Senatul României de către U...

Polițiștii rutieri au verificat respectarea traseelor de deplasare stabilite pentru autovehiculele ”Școală”!

Marţi, 23 Aprilie 2024
76

Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au organizat luni, 22 aprilie 2024, o acțiune pentru prevenirea și combaterea abaterilor la regimul rutier de către instructorii autorizați din cadrul ș...