Cauți de lucru? Vezi locurile de muncă vacante în Botoșani și alte județe!

Puțin peste 800 de locuri de muncă vacante anunță în această săptămână Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Botoșani. 

Cauți de lucru? Vezi locurile de muncă vacante în Botoșani și alte județe!

Alte 233 de locuri de muncă sunt disponibile în alte județe. Primăria Municipiului Botoșani scoate la concurs un post de asistent medical generalist cu studii postliceale/liceale, salariul fiind de 4402 lei. 

Aproape 3700 de lei va plăti Primăria Dângeni unui inspector de specialitate în administrația publică, condițiile fiind 1 an vechime și studii superioare în domeniul construcțiilor civile. 

Spitalul de Recuperare angajează consilier debutant în economia mediului (salariu de 2765 lei) și un economist, vechime minimum 6 luni (salariu de 2963 lei). Un îngrijitor de clădiri cu studii generale sau medii va câștiga 2388 lei, angajatorul fiind Colegiul Național Mihai Eminescu. 

VEZI AICI OFERTA COMPLETĂ A LOCURILOR DE MUNCĂ!

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Donația care traversează Europa: haine și jucării de la românii din Newcastle, pentru o comună din Botoșani

Marţi, 20 August 2019
310

Parohia ortodoxă „Sfântul Nicolae” din Newcastle (Marea Britanie) a organizat un demers umanitar pentru a ajuta locuitorii aflați în situații financ...

Revoluție culturală: un robot slujeşte într-un templu budist din Japonia!

Marţi, 20 August 2019
128

Un robot, numit Kannon, după zeitatea budistă a milosteniei, slujeşte în templul Kodaiji din Kyoto.Adesea, religiile par a se afla de partea baricadei care valorizează viaţa oamenilor ...

Octav Onicescu, de pe treptele de la Laurian până în cărțile de istorie ale civilizației: "Veţi crea, veţi avea; nu veţi crea, nu veţi avea; nu veţi fi!"

Marţi, 20 August 2019
179

Octav Onicescu este unul dintre cei mai străluciţi matematicieni din toate timpurile, cu o contribuţie importantă în mai toate ramurile matematicii, atât teoretice cât şi aplica...