Camera de Comerț Botoșani: „Toți cei nouă parlamentari au primit invitații la Topul Județean al Firmelor”

Camera de Comerț Botoșani: „Toți cei nouă parlamentari au primit invitații la Topul Județean al Firmelor”

Conducerea Camerei de Comerţ, Industrie şi Agricultură (CCIA) Botoşani a emis, luni un comunicat de presă prin care „doreşte să clarifice unele aspecte semnalate în spaţiul public de o parte dintre parlamentarii judeţului Botoşani”. 

Toţi cei nouă parlamentari aleşi în mandatul 2016-2020 au primit invitaţii la evenimentul Topul Judeţean al Firmelor ediţia XXVI, organizat în data de 1 noiembrie 2019”, precizează reprezentanții Camerei. 

Redăm, în continuare, mesajul integral al instituției:

„Din motive ce ţin de Protecţia Datelor cu Caracter Personal nu vom publica adresele de e-mail la care s-au transmis invitaţiile pentru că o parte din aleşii locali, cu care s-a mai corespondat în trecut, ne-au solicitat să transmitem corespondenţa pe adresele personale. În cazul parlamentarilor cu care nu s-a mai purtat o corespondenţă, sursele de adrese de contact au fost site-urile Camerei Deputaţilor, Senatului României precum şi Cabinetelor Parlamentare ale domniilor lor.

Invitaţiile au fost transmise, în data de 22.10.2019, în intervalul orar 9:36-9:47, către fiecare dintre cei nouă parlamentari. Adresele de e-mail au inclus câte un attach în care era transmisă invitaţia oficială personalizată şi semnată de preşedintele Camerei de Comerţ, Industrie şi Agricultură Botoşani, Valeriu Iftime”, au transmis reprezentanții CCIA Botoșani.

Reprezentanții Camerei de Comerț au transmis, alături de comunicatul emis, scanările celor nouă invitații adresate către: Costel Lupașcu, Doina Federovici, Marius Budăi, Lucian Trufin, Mihaela Huncă, Cristian Achiței, Tamara Ciofu, Costel Șoptică și Răzvan Rotaru.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Prima vindecare în rândul botoșănenilor infectați cu coronavirus

Luni, 6 Aprilie 2020
1787

Medicul Valentina Morcov, din cadrul Secției de Boli Infecțioase a Spitalului Județean din Botoșani, a anunțat, luni, prima vindecare în rândul pacienților din județ infectați cu n...

Peste 130 de botoșăneni amendați pentru deplasări nemotivate, în ultimele 24 de ore

Luni, 6 Aprilie 2020
781

La nivelul Inspectoratului de Jandarmi Județean Botoșani, în ultimele 24 de ore, au fost escortate la centrele de carantină 40 de persoane. Totodată, dintre cei 88 de jandarmi care au execut...

Explozie a numărului de botoșăneni aflați în carantină

Luni, 6 Aprilie 2020
569

Până astăzi, 6 aprilie, potrivit datelor centralizate de către Direcția de Sănătate Publică, pe teritoriul județului Botoșani:- în carantină instituționalizată sunt 455 de ...