Camera de Comerț Botoșani: „Toți cei nouă parlamentari au primit invitații la Topul Județean al Firmelor”

Camera de Comerț Botoșani: „Toți cei nouă parlamentari au primit invitații la Topul Județean al Firmelor”

Conducerea Camerei de Comerţ, Industrie şi Agricultură (CCIA) Botoşani a emis, luni un comunicat de presă prin care „doreşte să clarifice unele aspecte semnalate în spaţiul public de o parte dintre parlamentarii judeţului Botoşani”. 

Toţi cei nouă parlamentari aleşi în mandatul 2016-2020 au primit invitaţii la evenimentul Topul Judeţean al Firmelor ediţia XXVI, organizat în data de 1 noiembrie 2019”, precizează reprezentanții Camerei. 

Redăm, în continuare, mesajul integral al instituției:

„Din motive ce ţin de Protecţia Datelor cu Caracter Personal nu vom publica adresele de e-mail la care s-au transmis invitaţiile pentru că o parte din aleşii locali, cu care s-a mai corespondat în trecut, ne-au solicitat să transmitem corespondenţa pe adresele personale. În cazul parlamentarilor cu care nu s-a mai purtat o corespondenţă, sursele de adrese de contact au fost site-urile Camerei Deputaţilor, Senatului României precum şi Cabinetelor Parlamentare ale domniilor lor.

Invitaţiile au fost transmise, în data de 22.10.2019, în intervalul orar 9:36-9:47, către fiecare dintre cei nouă parlamentari. Adresele de e-mail au inclus câte un attach în care era transmisă invitaţia oficială personalizată şi semnată de preşedintele Camerei de Comerţ, Industrie şi Agricultură Botoşani, Valeriu Iftime”, au transmis reprezentanții CCIA Botoșani.

Reprezentanții Camerei de Comerț au transmis, alături de comunicatul emis, scanările celor nouă invitații adresate către: Costel Lupașcu, Doina Federovici, Marius Budăi, Lucian Trufin, Mihaela Huncă, Cristian Achiței, Tamara Ciofu, Costel Șoptică și Răzvan Rotaru.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Două orașe din România, incluse într-un top mondial privind zonele în care se trăiește cel mai sănătos

astăzi, 12:13
511

Două orașe din România au fost incluse într-un clasament care prezintă 20 de localități mari, la nivel mondial, în care se poate trăi cel mai sănătos în anul 2021. Topu...

Explozie de cazuri de Covid-19 la Havârna, după slujba de Bobotează. Se cere carantinarea localității

astăzi, 11:47
400

Rata de infectare cu virusul COVID-19 în localitatea Havârna, din judeţul Botoşani, a crescut vineri la 7,66 cazuri la 1.000 de locuitori, a anunţat directorul Direcţiei de Sănătate ...

Doina Federovici, aleasă în Congresul Puterilor Locale și Regionale din Europa

astăzi, 11:26
166

Doina Federovici, președintele Consiliului Județean Botoșani, a fost aleasă membru titular în cadrul Congresului Puterilor Locale și Regionale din Europa, instituție consultativă a Consil...