Camera de Comerț Botoșani: „Toți cei nouă parlamentari au primit invitații la Topul Județean al Firmelor”

Camera de Comerț Botoșani: „Toți cei nouă parlamentari au primit invitații la Topul Județean al Firmelor”

Conducerea Camerei de Comerţ, Industrie şi Agricultură (CCIA) Botoşani a emis, luni un comunicat de presă prin care „doreşte să clarifice unele aspecte semnalate în spaţiul public de o parte dintre parlamentarii judeţului Botoşani”. 

Toţi cei nouă parlamentari aleşi în mandatul 2016-2020 au primit invitaţii la evenimentul Topul Judeţean al Firmelor ediţia XXVI, organizat în data de 1 noiembrie 2019”, precizează reprezentanții Camerei. 

Redăm, în continuare, mesajul integral al instituției:

„Din motive ce ţin de Protecţia Datelor cu Caracter Personal nu vom publica adresele de e-mail la care s-au transmis invitaţiile pentru că o parte din aleşii locali, cu care s-a mai corespondat în trecut, ne-au solicitat să transmitem corespondenţa pe adresele personale. În cazul parlamentarilor cu care nu s-a mai purtat o corespondenţă, sursele de adrese de contact au fost site-urile Camerei Deputaţilor, Senatului României precum şi Cabinetelor Parlamentare ale domniilor lor.

Invitaţiile au fost transmise, în data de 22.10.2019, în intervalul orar 9:36-9:47, către fiecare dintre cei nouă parlamentari. Adresele de e-mail au inclus câte un attach în care era transmisă invitaţia oficială personalizată şi semnată de preşedintele Camerei de Comerţ, Industrie şi Agricultură Botoşani, Valeriu Iftime”, au transmis reprezentanții CCIA Botoșani.

Reprezentanții Camerei de Comerț au transmis, alături de comunicatul emis, scanările celor nouă invitații adresate către: Costel Lupașcu, Doina Federovici, Marius Budăi, Lucian Trufin, Mihaela Huncă, Cristian Achiței, Tamara Ciofu, Costel Șoptică și Răzvan Rotaru.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

FOTO: EcoAct, un nou proiect inițiat de Interact Botoșani

Luni, 11 Noiembrie 2019
290

Sâmbătă, 9 noiembrie a.c., în municipiul Botoșani a avut loc primul eveniment din cadrul proiectului EcoAct, inițiat de Interact Botoșani.Tinerii voluntari s-au gândit că&n...

Un bătrân a murit pe ambulanță, în drum spre Spitalul „Mavromati”

Luni, 11 Noiembrie 2019
1093

Un bărbat în vârstă de 70 de ani, din municipiul Pașcani, județul Iași, a căzut în fața casei părintești din localitatea Nicșeni, județul Botoșani, și nu s-a mai ridicat...

Fetiță de opt ani trimisă de urgență la Iași, după ce a fost diagnosticată cu un hematom pe creier

Luni, 11 Noiembrie 2019
5594

O fetiţă de doar opt ani a fost transportată în stare gravă la Iaşi, după ce medicii au descoperit un hematom la nivelul creierului.Micuţa, elevă la o şcoală din judeţ, a în...