Botoșani: Locuri de muncă puține, diferențe uriașe între salariile de la buget și cele din sistemul privat

Salarii de 8.300 sau 7.700 de lei oferă două instituții din Botoșani pentru posturile de șef serviciu. Inginerii, la mare căutare pe piața muncii, nu primesc mai mult de 3.700 de lei.

Botoșani: Locuri de muncă puține, diferențe uriașe între salariile de la buget și cele din sistemul privat

Mai puțin de 800 de locuri de muncă vacante în județul Botoșani anunță pentru această săptămână Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă, în timp ce 266 de oferte vin de la angajatorii din alte județe.

Un salariu de 8.341 va primi un șef serviciu la Direcția de Asistență Socială Botoșani, cu studii superioare în domeniul asistenței sociale, master în domeniul administrației publice, management și o vechime de 5 ani. 

O altă instituție bugetară, de data aceasta Inspectoratul Teritorial de Muncă, angajează șef birou/serviciul financiar-contabilitate, cu vechime 5 ani, studii superioare în domeniul științe economice și master în administrație publică, management, salariul fiind de 7.736 lei.

Inginerii, însă, care rămân la mare căutare pe piața muncii, beneficiază de salarii cuprinse între 3.500 și 3.700 lei.

Direcția Sanitară Veterinară angajează doi medici veterinari, salariul fiind de 3.393 lei, de un salariu mai mare - 4.180 beneficiind un consilier în administrația publică la Primăria Blândești. 

În schimb, un asistent veterinar, tot la DSVSA Botoșani, cu studii medii și vechime 9 ani, va fi retribuit cu un salariu de 4.544 lei. 

VEZI OFERTA COMPLETĂ DE LOCURI DE MUNCĂ!

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

FOTO: Mașină distrusă și stâlp doborât, în fața „Laurianului”

Miercuri, 27 Mai 2020
3431

Un accident rutier soldat cu pagube materiale însemnate s-a produs, miercuri seară, pe strada Nicolae Iorga din municipiul Botoșani, vizavi de Colegiul Național „A. T. Laurian”....

Secretarului de stat Gheorghe Sorescu, vizită la mai multe prefecturi din țară, inclusiv la Botoșani

Miercuri, 27 Mai 2020
382

După ieșirea din starea de urgență și relaxarea măsurilor restrictive privind circulația publică și reluarea activității din instituții, Gheorghe Sorescu a efectuat vizite de lucru î...

Copilă de 14 ani rănită într-un accident produs de tatăl său

Miercuri, 27 Mai 2020
1192

Un grav accident rutier a avut loc, miercuri după-amiază, în apropiere de localitatea Cișmea. O copilă a fost rănită, după o manevră imprudentă.Potrivit anchetatorilor, un conducăt...