Botoșani: Locuri de muncă puține, diferențe uriașe între salariile de la buget și cele din sistemul privat

Salarii de 8.300 sau 7.700 de lei oferă două instituții din Botoșani pentru posturile de șef serviciu. Inginerii, la mare căutare pe piața muncii, nu primesc mai mult de 3.700 de lei.

Botoșani: Locuri de muncă puține, diferențe uriașe între salariile de la buget și cele din sistemul privat

Mai puțin de 800 de locuri de muncă vacante în județul Botoșani anunță pentru această săptămână Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă, în timp ce 266 de oferte vin de la angajatorii din alte județe.

Un salariu de 8.341 va primi un șef serviciu la Direcția de Asistență Socială Botoșani, cu studii superioare în domeniul asistenței sociale, master în domeniul administrației publice, management și o vechime de 5 ani. 

O altă instituție bugetară, de data aceasta Inspectoratul Teritorial de Muncă, angajează șef birou/serviciul financiar-contabilitate, cu vechime 5 ani, studii superioare în domeniul științe economice și master în administrație publică, management, salariul fiind de 7.736 lei.

Inginerii, însă, care rămân la mare căutare pe piața muncii, beneficiază de salarii cuprinse între 3.500 și 3.700 lei.

Direcția Sanitară Veterinară angajează doi medici veterinari, salariul fiind de 3.393 lei, de un salariu mai mare - 4.180 beneficiind un consilier în administrația publică la Primăria Blândești. 

În schimb, un asistent veterinar, tot la DSVSA Botoșani, cu studii medii și vechime 9 ani, va fi retribuit cu un salariu de 4.544 lei. 

VEZI OFERTA COMPLETĂ DE LOCURI DE MUNCĂ!

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Guvernul a alocat 2,1 milioane de lei pentru podurile și podețele afectate de inundații din Botoșani

astăzi, 11:51
28

Guvernul a hotărât ieri alocarea sumei de 2.183.000 lei din Fondul de intervenție aflat la dispoziția Guvernului, prevăzut în bugetul de stat pe anul 2019, pentru refacerea unor poduri...

Nu este o glumă: Aproape un sfert din produsele de pe rafturile magazinelor din România sunt mai proaste decât cele din Europa! "Dublul standard există!"

astăzi, 10:50
114

O anchetă de presă pornită în urmă cu mai mulți ani, a ajuns în aceste zile să aibă recunoaștere oficială din partea reprezentanților statului român.Vorbim de “du...

Despre minciuna care stă cu noi la masă

astăzi, 10:09
72

de Ciprian Mihali, filosof, profesor universitar:Societatea românească e clădită pe un număr de minciuni fondatoare. Nu vorbesc despre statul român, despre națiunea română,...