Botoșani: Locuri de muncă puține, diferențe uriașe între salariile de la buget și cele din sistemul privat

Salarii de 8.300 sau 7.700 de lei oferă două instituții din Botoșani pentru posturile de șef serviciu. Inginerii, la mare căutare pe piața muncii, nu primesc mai mult de 3.700 de lei.

Botoșani: Locuri de muncă puține, diferențe uriașe între salariile de la buget și cele din sistemul privat

Mai puțin de 800 de locuri de muncă vacante în județul Botoșani anunță pentru această săptămână Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă, în timp ce 266 de oferte vin de la angajatorii din alte județe.

Un salariu de 8.341 va primi un șef serviciu la Direcția de Asistență Socială Botoșani, cu studii superioare în domeniul asistenței sociale, master în domeniul administrației publice, management și o vechime de 5 ani. 

O altă instituție bugetară, de data aceasta Inspectoratul Teritorial de Muncă, angajează șef birou/serviciul financiar-contabilitate, cu vechime 5 ani, studii superioare în domeniul științe economice și master în administrație publică, management, salariul fiind de 7.736 lei.

Inginerii, însă, care rămân la mare căutare pe piața muncii, beneficiază de salarii cuprinse între 3.500 și 3.700 lei.

Direcția Sanitară Veterinară angajează doi medici veterinari, salariul fiind de 3.393 lei, de un salariu mai mare - 4.180 beneficiind un consilier în administrația publică la Primăria Blândești. 

În schimb, un asistent veterinar, tot la DSVSA Botoșani, cu studii medii și vechime 9 ani, va fi retribuit cu un salariu de 4.544 lei. 

VEZI OFERTA COMPLETĂ DE LOCURI DE MUNCĂ!

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Artista Alina Munteanu își conferă „Expresivitatea” pereților din Galeriile botoșănene

astăzi, 09:25
17

Muzeul Judeţean Botoşani găzduiește, în perioada 17 - 29 noiembrie a.c., la Galeriile de Artă „Ștefan Luchianˮ din Botoșani, expoziția personală „Expresivita...

Se cere decorarea lui Iulian Rotariu de Administrația Prezidențială

astăzi, 09:17
19

Iulian Rotariu, câștigătorul „Ultra Africa Race” Mozambic, desfăşurat în perioada 10-14 noiembrie a.c., competiție care a aliniat la start 16 dintre cei mai buni...

Cresc și pensiile militare, susține Ministerul Apărării Naţionale

astăzi, 09:12
63

Creşterea pensiilor militare este dată ca sigură de Ministerul Apărării Naţionale.Casa de pensii a militarilor a luat toate măsurile necesare pentru aplicarea acestei indexări încep&...